ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ παικτών Ομόνοιας μετά την πρώτη ΗΤΤΑ – Παράπονο, «ντροπή» και… ΜΕΛΛΟΝ (PICS)

Οι ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ παικτών Ομόνοιας μετά την πρώτη ΗΤΤΑ – Παράπονο, «ντροπή» και… ΜΕΛΛΟΝ (PICS)

Η πρώτη ήττα της Ομόνοιας στη φετινή σεζόν ήρθε μετά το πρώτο ντέρμπι στη χρονιά κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι πράσινοι του Χουάν Κάρλος Ολίβα είχαν πολύ καλή παρουσία, ειδικά στο πρώτο μέρος όμως τελικά ένα γκολ του Τρισκόφσκι έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Αρένα.

Την επομένη του αγώνα οι περισσότεροι παίκτες του τριφυλλιού εξέφρασαν την άποψη τους μέσω των social media. Αυτό που επικράτησε ήταν το παράπονο τους που δεν κατάφεραν να νικήσουν αλλά και η καλή εμφάνιση τους που δείχνει να τους κρατάει ψηλά το ηθικό παρά την ήττα.

Όπως θα δείτε και στα μηνύματα παρά την ήττα οι παίκτες της Ομόνοιας είναι αισιόδοξοι για το μέλλον αλλά και για την νέα προσπάθεια που γίνεται.

Αναλυτικά τι έγραψαν και οι αναρτήσεις:

Αλμπέρτο Λόρα: «Καλή δουλειά από την ομάδα. Ήταν ντροπή το αποτέλεσμα του αγώνα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε δυνατά».

Άλεξ Σοάρες: «Ήμασταν καλύτεροι, όμως αυτό δεν μας έδωσε τους τρεις πόντους. Τώρα ας πάρουμε τη νίκη στον επόμενο αγώνα»

Τόμας Μεχίας: «Αξίζαμε περισσότερα αλλά δεν έχουμε το χρόνο να το σκεφτούμε αυτό τώρα. Συγκέντρωση για το επόμενο παιχνίδι»

Ζόρντι Γκόμες: «Η ομάδα θα βγει πιο δυνατή μετά την χθεσινή εμφάνιση» (της Δευτέρας)

Κρις Μόντες: «Δεν ήταν δυνατό να πάρουμε κανένα πόντο απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Περήφανος για τη δουλειά της ομάδας και συνεχίζουμε να δουλεύουμε»

Δείτε τις αναρτήσεις τους:

Ανδρέας Χρίστου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top