ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ρόμα επέστρεψε για τα καλά, ασταμάτητη η Γιουβέντους με νέο γκολ Ρονάλντο! – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ρόμα επέστρεψε για τα καλά, ασταμάτητη η Γιουβέντους με νέο γκολ Ρονάλντο! – ΒΙΝΤΕΟ

Οι κακές μέρες της Ρόμα πέρασαν! Η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, επικρατώντας 2-0 στην έδρα της Έμπολι και βρίσκεται προσωρινά εντός τετράδας.

Μια μπόρα -έστω και μεγάλης διάρκειας- ήταν για τη Ρόμα και πέρασε!

Η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, επικρατώντας στην έδρα της Έμπολι με 2-0 και βρέθηκε προσωρινά εντός τετράδας, δείχνοντας να έχει… αναρρώσει από τις ασθένειες στην αρχή της σεζόν.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Ενζονζί στο 36′, βάζοντας την ομάδα σε θέση οδηγού στο ματς, αφού μπορούσε πλέον με το υπέρ της σκορ να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και να το πάει με απλή διαχείριση μέχρι τέλους, ειδικά σε μία περίοδο πολύ καλή για την ίδια.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο, εμφανίστηκε η Ρόμα των προηγούμενων εβδομάδων υποπίπτοντας σε συνεχόμενα λάθη και τελικά σε ένα πέναλτι στο 56′. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καπούτο, που όμως είχε ένα κάκιστο χτύπημα στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

Αυτή η εξέλιξη «ξύπνησε» τους φιλοξενούμενους, που παρουσιάστηκαν πιο σοβαροί και τελικά στο 85′ τέλειωσαν το παιχνίδι, με τον Τζέκο να διαμορφώνει το τελικό σκορ έπειτα από πάσα του Ελ Σαραουί.


Αλάνθαστη Γιούβε, εκπληκτικός Κριστιάνο

Τη… βόλτα της στη Serie A συνεχίζει η Γιουβέντους! Η ομάδα του Αλέγκρι επικράτησε και στην έδρα της Ουντινέζε με 2-0, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να χρίζεται και πάλι σκόρερ.

Το απόλυτο και τον περίπατό της στη Serie A συνέχισε η Γιουβέντους!

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πέτυχε την 8η νίκη της σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα και έφτασε στους 24 βαθμούς, καθώς πέρασε με πολύ μεγάλη άνεση από τη έδρα της Ουντινέζε με 2-0.

Πρωταγωνιστής για τους «μπιανκονέρι» ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που παρά τον ντόρο που γίνεται για εξωγηπεδικά ζητήματα, ηγήθηκε στη νίκη της ομάδας του.

Το σκορ άνοιξε στο 33’ με σκόρερ τον πλέον απρόσμενο παίκτη, τον Ροντρίγκο Μπεντανκούρ που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους, ενώ πριν προλάβει να συνέλθει η Ουντινέζε, στο 37’ ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πέτυχε και το δεύτερο γκολ, «κλειδώνοντας» τη νίκη των πρωταθλητών Ιταλίας.

Στο υπόλοιπο του ματς, η Γιουβέντους έκανε το αγαπημένο της παιχνίδι, δηλαδή αυτό της διαχείρισης, κρατώντας το 2-0 μέχρι τέλους, αφού δεν υπήρχε και ιδιαίτερος λόγος να κουραστεί περισσότερο.

Αναλυτικά η 8η αγωνιστική:

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου

Τορίνο-Φροζινόνε 3-2
(20’ Ρινκόν, 46’ Μπασέλι, 71’ Μπερενγκέρ – 58’ Γκολντανίγκα, 64’ Τσιάνο)

Σάββατο 6 Οκτωβρίου

Κάλιαρι-Μπολόνια 2-0
(22’ Ζοάο Πέντρο, 69’ Παβολέτι)

Ουντινέζε-Γιουβέντους 0-2
(33’ Μπεντανκούρ, 37’ Κριστιάνο Ρονάλντο)

Έμπολι-Ρόμα 0-2
(36’ Ενζονζί, 85’ Τζέκο)

Κυριακή 7 Οκτωβρίου
Τζένοα-Πάρμα (13:30)
Μίλαν-Κιέβο (16:00)
Αταλάντα-Σαμπντόρια (16:00)
Λάτσιο-Φιορεντίνα (16:00)
Νάπολι-Σασουόλο (19:00)
Σπαλ-Ίντερ (21:30)

Η επόμενη (9η) αγωνιστική:

Σάββατο 20/10
Ρόμα-Σπαλ (16:00)
Γιουβέντους-Τζένοα (19:00)
Ουντινέζε-Νάπολι (21:30)

Κυριακή 21 Οκτωβρίου
Φροζινόνε-Έμπολι (13:30)
Κιέβο-Αταλάντα (16:00)
Μπολόνια-Τορίνο (16:00)
Πάρμα-Λάτσιο (16:00)
Φιορεντίνα-Κάλιαρι (19:00)
Ίντερ-Μίλαν (21:30)

Δευτέρα 22/10
Σαμπντόρια-Σασσουόλο (21:30)

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top