Τα ΝΕΑ για Κάσες, Τρισκόφσκι και Τολεμές – Η ξεκούραση και η επιστροφή στις προπονήσεις

Τα ΝΕΑ για Κάσες, Τρισκόφσκι και Τολεμές – Η ξεκούραση και η επιστροφή στις προπονήσεις

Μετά το χθεσινό διπλό της ΑΕΚ, επί του Ερμή Αραδίππου, ο προπονητής, Αντόνι Ιραόλα, παραχώρησε διήμερο ρεπό στους παίκτες του.

Επιστροφή στις προπονήσεις την ερχόμενη Τετάρτη για τους κιτρινοπράσινους της Λάρνακας.

Εντούτοις, η προσοχή στην ΑΕΚ είναι επικεντρωμένη αυτά τα 24ωρα στην κατάσταση των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Νάτσο Κάσες πέρασε σήμερα (Δευτέρα) από ιατρικές εξετάσεις, για το μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, και αύριο (Τρίτη) αναμένεται να προκύψουν τα νέα με το πόσο ανησυχητικός είναι αυτός ο τραυματισμός.

Ο Τρισκόφσκι ναι μεν ενσωματώθηκε με την αποστολή της Εθνικής Ανδρών των Σκοπίων, αλλά θα περάσει από εξετάσεις από τους ιατρούς του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για να διαφανεί εάν είναι κάτι το ανησυχητικό ή εάν θα μπορέσει να αγωνιστεί στις υποχρεώσεις που υπάρχουν αυτές τις μέρες για την Εθνική ομάδα.

Τέλος, για τον Τολεμές, την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει επανεξέταση της κατάστασης του, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως έχει αυξημένες πιθανότητες για να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE