ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για ΚΟΚΚΙΝΗ στο πέναλτι του Ματ και η ΑΝΑΛΥΣΗ των αμφισβητούμενων φάσεων!

Η ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για ΚΟΚΚΙΝΗ στο πέναλτι του Ματ και η ΑΝΑΛΥΣΗ των αμφισβητούμενων φάσεων!

Ο κύριος Γιαννάκης Κυπριανίδης στην εκπομπή «Άκου την φάση» του Super Sport fm 104.0 ανέλυσε τις φάσεις και τις διαιτητικές αποφάσεις του αγώνα Ομόνοια-Απόλλωνας.

Τόνισε δε πως αν ο Ματ στην φάση του πέναλτι ήταν κάθετος προς το τέρμα θα ήταν κόκκινη.

Αναλυτικά:

**«Στο πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια. Ήταν καθαρό το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια. Ο αμυντικός άνοιξε το χέρι και πήρε το χέρι του αντιπάλου. Αποσυντόνισε τον επιθετικό βγάζοντας τον εκτός φάσης. Σωστά πήρε κίτρινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας γιατί ο Νταρμπισάιαρ πήγαινε πλάγια. Αν ήταν κάθετος προς το τέρμα θα ήταν διαφορετικά όπως επίσης που ήταν ο δεύτερος αμυντικός. Αν ήταν κάθετος προς το τέρμα θα ήταν κόκκινη».

**«Στο 64΄ ο Σακέτι έκανε δυνατό πάτημα σε έναν αντίπαλο, είχε και κίτρινη κάρτα και πρέπει να προσέχει. Φλέρταρε με την κίτρινη μόνος του. Ίσως να ,ην είδε καλά το πάτημα ο διαιτητής».

**«Στο 5΄ ανακόπηκε σαν οφσάιντ ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, μια φάση στην οποία ήταν καλυμμένος».

** «Ανακόπηκε και η Ομόνοια σαν οφσάιντ στο 75΄. Πρέπει να ήταν καλυμμένος ο ποδοσφαιριστής. Οι οδηγίες είναι αν δεν είσαι σίγουρος μην το τιμωρήσεις. Ήταν σίγουρος και το έδωσε».

** «Ζήτησε και ένα πέναλτι η Ομόνοια στην τελευταία φάση του αγώνα. Δεν ήταν παράβαση. Αν δεν χτυπούσε στο χέρι του Στυλιανού θα χτυπούσε στο σώμα του, δεν θα περνούσε έτσι και αλλιώς η μπάλα. Που να το πάρει το χέρι; Τιμωρείται μόνο αν χρησιμοποιηθεί με δόλο για να ανακόψει την μπάλα».

Για την διαιτησία στο ΓΣΠ;
«Ήταν σε καλή μέρα ο Βασίλης. Ήταν ένα ντέρμπι, τα πήγε πολύ καλά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top