ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γίνεται υπερδύναμη – Τρόμος για τους αντιπάλους του ο ΠΑΟ – Σεισμός και φήμη-φωτιά με Δημήτρη!

Γίνεται υπερδύναμη – Τρόμος για τους αντιπάλους του ο ΠΑΟ – Σεισμός και φήμη-φωτιά με Δημήτρη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου πως μεταβιβάζεται το 50% της ΠΑΕ στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Ουσιαστικά αυτό το ποσοστό θα φτάσει το 60%, αν ο Ταϊλανδός καλύψει τα χρήματα και συγκεκριμένα τα 10 εκατομμύρια ευρώ της ΑΜΚ της 21ης Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται φυσικά για μια πολύ σημαντική ημέρα για το Τριφύλλι, αλλά ακόμα υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν για να περάσει εξ’ ολοκλήρου η ΠΑΕ στα χέρια του Ταϊλανδού επιχειρηματία και της PAN ASIA INVESTMENTS LTD.

Αυτό που απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι το τι θα γίνει με το υπόλοιπο 40% της ΠΑΕ. Αρχικά, ο Γιάννης Αλαφούζος θα κρατήσει ένα 30%, προσδοκώντας να το αξιοποιήσει μέσω της καλής πλέον οικονομικής κατάστασης στην ομάδα, με σκοπό να ξεχρεώνει πιο εύκολα, αλλά και κάποια στιγμή να έχει και κάποιο κέρδος.

Έτσι, λοιπόν, απομένει ένα 10%, που «αιωρείται» και ακόμα δεν είναι γνωστό το πού θα καταλήξει. Το εν λόγω ποσοστό προοριζόταν αρχικά για τον Βίκτωρα Ρέστη, όμως θα μείνει «ορφανό» και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται σενάρια για το ποιος θα το πάρει στα χέρια του.

Πολύ πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο να καταλήξει στα χέρια του Ερασιτέχνη και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, κάτι που μπορεί να βοηθήσει τόσο τον ίδιο, τόσο και την πράσινη ΠΑΕ.

Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει στα «σκαριά» μια «τριμερής» συνεννόηση και συνεργασία, προκειμένου, έστω και τώρα, αλλά και με την πίτα του Athens Alive, να μπουν όλοι μαζί στο χορό, ήτοι οι Γιαννακόπουλος, Αλαφούζος και Παϊρόζ.

Και τότε, καταλαβαίνουμε όλοι τι θα γίνει…

Πηγή: www.sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top