Γίνεται υπερδύναμη – Τρόμος για τους αντιπάλους του ο ΠΑΟ – Σεισμός και φήμη-φωτιά με Δημήτρη!

Γίνεται υπερδύναμη – Τρόμος για τους αντιπάλους του ο ΠΑΟ – Σεισμός και φήμη-φωτιά με Δημήτρη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου πως μεταβιβάζεται το 50% της ΠΑΕ στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Ουσιαστικά αυτό το ποσοστό θα φτάσει το 60%, αν ο Ταϊλανδός καλύψει τα χρήματα και συγκεκριμένα τα 10 εκατομμύρια ευρώ της ΑΜΚ της 21ης Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται φυσικά για μια πολύ σημαντική ημέρα για το Τριφύλλι, αλλά ακόμα υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν για να περάσει εξ’ ολοκλήρου η ΠΑΕ στα χέρια του Ταϊλανδού επιχειρηματία και της PAN ASIA INVESTMENTS LTD.

Αυτό που απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι το τι θα γίνει με το υπόλοιπο 40% της ΠΑΕ. Αρχικά, ο Γιάννης Αλαφούζος θα κρατήσει ένα 30%, προσδοκώντας να το αξιοποιήσει μέσω της καλής πλέον οικονομικής κατάστασης στην ομάδα, με σκοπό να ξεχρεώνει πιο εύκολα, αλλά και κάποια στιγμή να έχει και κάποιο κέρδος.

Έτσι, λοιπόν, απομένει ένα 10%, που «αιωρείται» και ακόμα δεν είναι γνωστό το πού θα καταλήξει. Το εν λόγω ποσοστό προοριζόταν αρχικά για τον Βίκτωρα Ρέστη, όμως θα μείνει «ορφανό» και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται σενάρια για το ποιος θα το πάρει στα χέρια του.

Πολύ πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο να καταλήξει στα χέρια του Ερασιτέχνη και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, κάτι που μπορεί να βοηθήσει τόσο τον ίδιο, τόσο και την πράσινη ΠΑΕ.

Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει στα «σκαριά» μια «τριμερής» συνεννόηση και συνεργασία, προκειμένου, έστω και τώρα, αλλά και με την πίτα του Athens Alive, να μπουν όλοι μαζί στο χορό, ήτοι οι Γιαννακόπουλος, Αλαφούζος και Παϊρόζ.

Και τότε, καταλαβαίνουμε όλοι τι θα γίνει…

Πηγή: www.sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.