ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το 2019, το K Cineplex παρουσιάζει 20 χρόνια κινηματογραφικής εμπειρίας στην Κύπρο

Το 2019, το K Cineplex παρουσιάζει 20 χρόνια κινηματογραφικής εμπειρίας στην Κύπρο

Η αλυσίδα πολυκινηματογράφων K Cineplex, είναι ένας απο τους πρωτοπόρους και ηγέτες στην κινηματογραφική βιομηχανία και το 2019 θα γιορτάσουν πλέον 20 χρόνια κινηματογράφικων επιτυχιών.

"Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε τις δύο αυτές δεκαετίες ύπαρξης του K Cineplex, με το να γιορτάσουμε και να μοιρσαστούμε μαζί σας κινηματογραφικές ταινίες, αυτό άλλωστε είναι που κάνει το K Cineplex μαγευτικο!» Το 1999 Ένα Αστέρι Γεννήθηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ CINEPLEX K
Το K Cineplex διαθέτει 28 οθόνες, με 5300 καθίσματα συνολικά σε πέντε τοποθεσίες Παγκύπρια - τη Λεμεσό, τη Λάρνακα, τη Λευκωσία και την Πάφο. Βασικοί ενοικιαστές και συνεργάτες είναι τα Gloria Jeans, KFC, Δωδώνη, Cinnabon, Play3rs και σύντομα κοντά σας τα Coffee Berry και το Juice and Smoothie "Magic Potion".

Το πρώτο κινηματογραφικό και ψυχαγωγικό κέντρο Multiplex στην Κύπρο δημιουργήθηκε στη Λεμεσό το 1999. Μετά την επιτυχημένη του παρούσια ακολούθησαν ακόμη τέσσερις ψυχαγωγικοί πολυκινηματογράφοι: K Cineplex στη Λάρνακα το 2001, το K Cineplex Λευκωσία το 2002, το K Cineplex The Mall of Cyprus το 2007 και το το K Cineplex Kings Avenue Mall στη Πάφο το 2013, φέρνοντας μαζί τους την καλύτερη ψυχαγωγία συνδυάζοντας άνεση και θέαμα. Όλες οι αίθουσες είναι πλήρως ψηφιακές, προβάλλοντας ταινίες ταυτόχρονα με την Αμερίκη, Αγγλία και Ασία, παρέχοντας ένα πλούσιο ρεπερτόριο πολιτιστικών και παγκοσμίως γνωστών παραστάσεων καθώς και με ρωσικό περιεχόμενο. Το K Cineplex παρουσιάζει ταινίες από όλα τα μεγάλα στούντιος, συμπεριλαμβανομένου και του ευρωπαϊκού κινηματογράφου, υποστηρίζοντας επίσης πλήρως τους κυπριακούς σκηνοθέτες και παραγωγούς. Ήδη ένα ευρύ φάσμα κυπριακών ταινιών έχουν κυκλοφορήσει στη μεγάλη οθόνη κάνοντας μεγάλη επιτυχία στο K Cineplex. Ακολουθεί μια τεράστια σειρά πολυαναμενόμενων κινηματογραφικών ταινιών όπως το A Star is Born, First Man, Mary Queen of Scots, Bohemiam Rhapsody και πολλά άλλα, μέσα από τα οποία το K Cineplex στοχεύει στη καλύτερη ποιότητα προβολής ήχου και εικόνας.

ONLINE TICKETS – ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ
Η ανανεωμένη ιστοσελίδα του K Cineplex προσφέρει τώρα μια νέα δυνατότητα προ-κράτησης κινηματογραφικών εισιτήριων πλέον και διαδικτυακά. Όλοι μπορείτε να κάνετε κράτηση των αγαπημένων σας ταινιών σε τέσσερα μόλις βήματα. Μην χάσετε ποτέ άλλη πρεμιέρα!

ΝΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ- Η ΕΞΕΛΙΞΗ
ΕΞΕΛΙΞΗ - Μέγιστος στόχος είναι οι συνεχείς αναβαθμίσεις των πολυκινηματογράφων σε όλες τις πόλεις παγκύπρια, συμπεριλαμβανομένου των καθισμάτων, ήχο και εικόνα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.
K REWARDS - Πρόγραμμα ανταμοιβής και πόντων Κ Cineplex.
K GLOBAL - Εμπλουτισμός ταινιών σε διεθνές επίπεδο.
K EDGE - Διοργάνωση σεμιναρίων και παρουσιάσεων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2019
Captain Marvel, Avengers 4, Godzilla, Top Gun, Ο Βασιλιάς των Λιονταριών και τον Shazam, είναι μερικές από τις πολυαναμενόμενες ταινίες του 2019.

Το Hellboy 3, ένα ξεκίνημα του franchise comic book Hellboy που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από 14 χρόνια, έρχεται στη μεγάλη οθόνη τον Απρίλιο του 2019, όπου ο ίδιος ο Big Red πρέπει να αντιμετωπίσει τη θανατηφόρα Βασίλισσα του Αίματος.

"Η κινηματογραφική εμπειρία δεν ήταν ποτέ πιο συναρπαστική!"

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top