Πόσο ΦΙΝΕΤΣΑΤΟ θα κάνει τον ΑΠΟΕΛ ο Τραμετσάνι…

Πόσο ΦΙΝΕΤΣΑΤΟ θα κάνει τον ΑΠΟΕΛ ο Τραμετσάνι…

Σε ιταλικά χέρια… «παραδόθηκε» ο ποδοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ. Ύστερα από την απόφαση της διοίκησης να προσλάβει τον Τέτι, σε ρόλο ποδοσφαιρικού διευθυντή, με τον τελευταίο να εισηγείται τον συμπατριώτη του Πάολο Τραμετσάνι. 

Αυτοί οι δυο θα έχουν πλέον τα γκέμια, σε τεχνικό επίπεδο στον Αρχάγγελο. 

Νομίζω γνωρίζεται τη φράση για την Ιταλική φινέτσα, που «κολλάει» παραπάνω σε ζητήματα που αφορούν το ντύσιμο και τη μόδα. 

Ποδοσφαιρικά ομιλούντες, θα περιμένουμε να δούμε στην πορεία, ειδικά ο Τραμετσάνι, αν θα μπορέσει να κάνει πιο φινετσάτη την ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Σε πολλά φετινά παιχνίδια, οι οπαδοί των πρωταθλητών, είχαν «πονέσει» τα μάτια τους, βλέποντας την εικόνα που εξέπεμπε η ομάδα. 

Η μπάλα για να φτιάξει την κατάσταση, βρίσκεται από χθες στα πόδια του Αλβανικής καταγωγής, Ιταλού προπονητή. 

Θα χρειαστεί φυσικά ένα λογικό χρονικό διάστημα, για να «ράψει» νέο αγωνιστικό κουστούμι στην ομάδα της Λευκωσίας. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE