Κ.Ε. ΕΔΕΚ - Tι αποφάσισαν για τις Ευρωεκλογές

Κ.Ε. ΕΔΕΚ - Tι αποφάσισαν για τις Ευρωεκλογές

Νέες διαβουλεύσεις με τον ενδιάμεσο χώρο αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος για τις Ευρωεκλογές του 2019.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος του κόμματος, μετά το πέρας της συνεδρίας «Η Κεντρική Επιτροπή έχει διαπιστώσει ότι αρκετές πρόνοιες αυτών των προτάσεων δεν ενισχύουν την προοπτική για μια αξιόπιστη και αξιοπρεπή συνεργασία και ενδεχομένως η υιοθέτησή τους να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.»

Ενώ όπως συνέχισε, η Κεντρική επιτροπή έχει εξουσιοδοτήσει τον Πρόεδρο του κόμματος και την ηγεσία να προχωρήσουν σε πρόσθετες διαβουλεύσεις με τα συγκεκριμένα κόμματα τις προσεχείς μέρες.

Δείτε το βίντεο με τα όσα δήλωσε:

https://www.youtube.com/watch?v=FzNpZMM3SFI

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE