ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκη Οζγκιουργκιούν στον δεύτερο γύρο στο ΚΕΕ, προβλέπει δημοσκόπηση

Νίκη Οζγκιουργκιούν στον δεύτερο γύρο στο ΚΕΕ, προβλέπει δημοσκόπηση

Νίκη του Χουσείν Οζγκιουργκιούν, νυν προέδρου του ΚΕΕ, στο εκλογικό συνέδριο του κόμματος που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, προβλέπει δημοσκόπηση της τουρκικής εταιρεία ερευνών και δημοσκοπήσεων του Μουράτ Γκεζιτζί, που «βλέπει» επίσης δεύτερο γύρο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, στη δημοσκόπηση πρώτος φέρεται ο Ερσίν Τατάρ με 33,8%, δεύτερος ο Χουσείν Οζγκιουργκιούν με 33,1%, τρίτος ο Φαίζ Σουτσιούογλου με 17.8% και τελευταίος ο Σουνάτ Ατούν με 15,3%. Το γεγονός ότι ο Σουνάτ Ατούν στην προηγούμενη δημοσκόπηση της εταιρείας Γκεζιτζί παρουσιαζόταν δεύτερος μετά τον Τατάρ με ποσοστό 27,3% και πριν από τους Οζγκιουργκιούν και Σουτσιούογλου, έχει προκαλέσει ήδη κάποια σχόλια με την Χαμπέρ Κίπρις να γράφει ότι ο Γκεζιτζί «μας δουλεύει και πάλι».

Στην τελευταία έρευνα για το εκλογικό συνέδριο του ΚΕΕ, σχεδόν σε όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για να γίνει κάποιος πρόεδρος του κόμματος, ο Χουσείν Οζγκιουργκιούν είναι πρώτος.

Φαίνεται δε να κερδίζει τον Ερσίν Τατάρ στον δεύτερο γύρο με ποσοστό με 53,8% έναντι 46,2%.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top