ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Από σκάφος μέχρι 133 στολές στρατού δημοπρατεί το Τελωνείο - ΛΙΣΤΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Από σκάφος μέχρι 133 στολές στρατού δημοπρατεί το Τελωνείο - ΛΙΣΤΑ

Το Τελωνείο Λεμεσού γνωστοποίησε ότι την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει δημόσιο πλειστηριασμός με αντικείμενα τα οποία δεν τα διεκδίκησαν ταξιδιώτες.

Τα αντικείμενα βρίσκονται στο Τελωνείο Λεμεσού θα πωληθούν με δημόσιο πλειστηριασμό την Πέμπτη (8/11) στις 9:00 π.μ. σύμφωνα με το νόμο εφόσον δεν εκτελωνισθούν μέχρι εκείνη την ημέρα.

Οι ενδιαφερόμενοι σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τελωνείου θα μπορούν να επιθεωρήσουν τα εμπορεύματα στις αποθήκες του Τελωνείου που βρίσκεται στο Λιμάνι Λεμεσού από την Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη (4-7/11) από τις 9:00 - 13:00. Τα αντικείμενα θα βρίσκονται στην αποθήκη αριθμός 2.

Τα αντικείμενα σύμφωνα με την δημοσίευση που υπάρχει στην επίσημη εφημερίδα του κράτους περιλαμβάνουν από μεταχειρισμένο σκάφος τύπου Veniliya αλλά και στολές στρατού.

Επίσης ξεχωρίζει και ένα περίεργο αντικείμενο αφού υπάρχει βαλίτσα με περιεχόμενο μέσα δύο ποτά (Absolut Kyrant 1L και Martini Bianco 1L).

Τα υπόλοιπα αντικείμενα είναι βαλίτσες με προσωπικά αντικείμενα.

Για περισσότερες πληροφορίες, πρόσωπα που ενδιαφέρονται πρέπει να αποταθούν προς τον οικείο Κλάδο του Τελωνείου Λεμεσού στα τηλέφωνα 25802526, 25802522 και 25802415.

Δείτε αναλυτικά την λίστα με τα αντικείμενα που θα πλειστηριαστούν:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top