ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγαν με τρία παιδιά στον Αστυνομικό Σταθμό – Ήρθαν από Τουρκία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγαν με τρία παιδιά στον Αστυνομικό Σταθμό – Ήρθαν από Τουρκία

Εννέα άτομα, ανάμεσά τους και τρία παιδιά, έφτασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/11) στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας.

Γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα, δύο άνδρες, τέσσερις γυναίκες και τρία παιδιά, μετέβησαν στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας και ανάφεραν ότι έφτασαν στην Κύπρο με βάρκα από την Τουρκία.

Πρόκειται για Ιρακινούς, σύμφωνα με όσα ανάφεραν στην Αστυνομία.

Για τα εννέα πρόσωπα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και παρέμειναν στον Αστυνομικό Σταθμό μέχρι να διευθετηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και να μεταφερθούν σε κέντρο μεταναστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.