ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγαν με τρία παιδιά στον Αστυνομικό Σταθμό – Ήρθαν από Τουρκία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγαν με τρία παιδιά στον Αστυνομικό Σταθμό – Ήρθαν από Τουρκία

Εννέα άτομα, ανάμεσά τους και τρία παιδιά, έφτασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/11) στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας.

Γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα, δύο άνδρες, τέσσερις γυναίκες και τρία παιδιά, μετέβησαν στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας και ανάφεραν ότι έφτασαν στην Κύπρο με βάρκα από την Τουρκία.

Πρόκειται για Ιρακινούς, σύμφωνα με όσα ανάφεραν στην Αστυνομία.

Για τα εννέα πρόσωπα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και παρέμειναν στον Αστυνομικό Σταθμό μέχρι να διευθετηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και να μεταφερθούν σε κέντρο μεταναστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE