Πόσους Γερμανούς θα ΚΟΨΟΥΝ…

Πόσους Γερμανούς θα ΚΟΨΟΥΝ…

Θα ακούγονται περισσότερο οι οπαδοί της Άιντραχτ αύριο στο ΓΣΠ, αφού αναμένονται περίπου 5 χιλιάδες στην Κύπρο.

Μια μερίδα υποστηρικτών της Γερμανικής ομάδας, φέρονται να ήρθαν (ή θα έρθουν τις επόμενες ώρες) μέσω του παράνομου αεροδρομίου των κατεχομένων, γι αυτό και οι αρχές της Δημοκρατίας λαμβάνουν μέτρα.

Αποφασίστηκε συγκεκριμένα να μην αφεθούν  να περάσουν στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, όσοι οπαδοί της Άιντραχτ ήρθαν μέσω των κατεχομένων. Τούτο σημαίνει ουσιαστικά, ότι ήρθαν να στηρίξουν την ομάδα τους, αλλά στο γήπεδο δεν θα μπορούν να πάνε.

Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να γνωστοποιήσει στοιχεία η αρμόδια υπηρεσία της Κυβέρνησης, για τον αριθμό των Γερμανών που «ξεγελάστηκαν» από τα ταξιδιωτικά γραφεία που τους έφεραν για ποδοσφαιρικούς λόγους, αλλά θα περιοριστούν σε διακοπές στα Κατεχόμενα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί – Η καθημερινότητα, οι συγκινητικές στιγμές και οι προσωπικές αποκαλύψεις μέσα από την κάμερα του «Τ»

VIDEO: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί – Η καθημερινότητα, οι συγκινητικές στιγμές και οι προσωπικές αποκαλύψεις μέσα από την κάμερα του «Τ»

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE