«Βόμβα» από Τεόντοσιτς: Θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη!

«Βόμβα» από Τεόντοσιτς: Θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη!

Την απόφαση του να επιστρέψει στην Ευρώπη, γνωστοποίησε ο Μίλος Τεόντοσιτς!

Ο Σέρβος γκαρντ έκανε δηλώσεις σε Μέσο των ΗΠΑ και μεταξύ άλλων τόνισε ότι ότι δεν θα παραμείνει στις ΗΠΑ και στους Λος Άντζελες Κλίπερς, αφού είναι δύσκολο για εκείνον να συνηθίσει το γεγονός ότι ο Ντοκ Ρίβερς δεν τον εμπιστεύεται αρκετά.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς μιλώντας στο Voice of America είπε:

««Ειλικρινά, είναι δύσκολο να το συνηθίσω. Είμαι απόλυτα υγιής, δεν έχω προβλήματα με τραυματισμό. Σε κάθε περίπτωση, δεν πιστεύω ότι θα μείνω εδώ τελικά.

Ήρθα, είδα πώς είναι και φαίνεται και κατά κάποιο τρόπο απολαμβάνω όλο και περισσότερο την Ευρώπη. Σίγουρα θα επιστρέψω πίσω, είτε μέσα στην χρονιά είτε στο τέλος της.

Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ με την Εθνική Σερβίας και ο στόχος μου είναι αν με υπολογίζει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας», κατέληξε ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του Ολυμπιακού.

Πηγή: fosonline.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE