ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτο ΞΕΣΠΑΣΜΑ από Αλμπίν! «Προδότες, με ξεγέλασαν – Ένα μπουκάλι βότκα και μετά…» – Τι έγινε με Μούτου-Κόντρα

Απίστευτο ΞΕΣΠΑΣΜΑ από Αλμπίν! «Προδότες, με ξεγέλασαν – Ένα μπουκάλι βότκα και μετά…» –  Τι έγινε με Μούτου-Κόντρα

Ο παίκτης της Ομόνοιας, Χουάν Ανχέλ Αλμπίν σε συνέντευξη του στη Ρουμανία εξαπέλυσε επίθεση στο γενικό διευθυντή της Ντιναμό, Άντριαν Μούτου και τον ομοσπονδιακό προπονητή της Ρουμανίας (και πρώην προπονητή του στη Ντιναμό), Κόσμιν Κόντρα.

Ο Ουρουγουανός μέσος του τριφυλλιού μίλησε στη Fanatik.ro για τον ένα χρόνο που πέρασε στη Ντιναμό τη σεζόν 2017-2018 (όπου έπαιξε μόλις 6 ματς) ενώ τον κατηγόρησαν για καβγάδες και νυχτοπερπατήματα.

Ο Αλμπίν αποκαλύπτει τις συνομιλίες του με τον Κόντρα και τον Μούτου ενώ αναφέρεται σε διάφορα περιστατικά πριν φύγει από την Ντιναμό. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του ότι ο Μούτου και αυτός είχαν μεθύσει και λίγο μετά υπέγραψε το τέλος της συνεργασίας ενώ τόνισε ότι ποτέ δεν πήρε τα χρήματα που του υποσχέθηκαν αποκαλώντας τους προδότες και ψεύτες.

Παράλληλα τόνισε, πως αν και είχαν συμφωνήσει να πουν πως αποχωρεί για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους, τελικά οι Μούτου και Κόντρα άρχισαν να τον κατηγορούν για άλλα πράγματα μετά την αποχώρηση του.

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη:

«Δεν έφυγα λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων και όσα γράφονται. Δεν ήμουν καλά ψυχολογικά αλλά και σωματικά και η ομάδα ήθελε τη βοήθεια μου, οπότε αποφάσισα να φύγω. Ο Μούτου και ο Κόντρα με απογοήτευσαν γιατί μου υποσχέθηκαν πως θα έλεγαν μετά την διακοπή της συνεργασίας μας ότι έφυγα λόγω οικογενειακών λόγων όμως αυτοί είπαν πως δεν σεβάστηκα το σύλλογο. Ξέρετε τον μισθό μου στη Βερακρούζ; 40,000 τον μήνα όμως και πάλι έφυγα επειδή δεν ήμουν χαρούμενος. Θα μπορούσα να μείνω όμως επέλεξα να πάω στη Ντιναμό και αυτό ήταν το λάθος μου», είπε αρχικά.

«Είναι προδότες» – Το ξέσπασμα για Κόντρα και Μούτου

«Οι μνήμες μου από την Ντιναμό είναι πολύ αρνητικές. Το μόνο θετικό είναι οι φιλίες που έκαναν με τους νεαρούς παίκτες εκεί. Είναι αστείο αυτό που λέγεται πως έφυγε επειδή είχα καβγάδες, δεν ξέρω που το ανακάλυψαν.

Είχα μιλήσει με τον Κόντρα και τον Μούτου και τους είπα ότι θέλω να φύγω. Δεν με έδιωξαν αλλά έφυγα. Έπρεπε να παίρνω 14,000 ευρώ το μήνα όμως έπαιρνα μόνο τις 4,000! Είχαμε συμφωνήσει να πούμε πως φεύγω για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους όμως μετά τα άλλαξαν. Ο Μούτου και ο Κόντρα με πρόδωσαν! Είπαν ψέματα.»

Το μεθύσι με τον Μούτου και οι ιστορίες για τους καβγάδες

«Να σας πω και κάτι άλλο ενδιαφέρον. Ο Μούτου μου είπε να πάω στο σπίτι του για να μιλήσουμε. Πήγα, αν και δεν είχα χρήματα επειδή οι πιστωτικές μου ήταν κλειδωμένες. Ο Mutu μου πλήρωσε το ταξί και όταν έφτασα εκεί με περίμενε με μια πίτσα και ένα μεγάλο μπουκάλι βότκα. Έπαιζε η Στεάουα και η Σπόρτινγκ. Αρχίσαμε να πίνουμε. Χωρίς να το συνειδητοποιήσω ήμασταν ήδη μεθυσμένοι! Όπως κοιμόμουν έπεσα κάτω και χτύπησα στο πρόσωπο. Έτσι κτύπησα στη μύτη και στο στόμα μου. Ήμουν μεθυσμένος και δεν ένιωθα τίποτα. Ξύπνησα το πρωί και όταν είδα το πρόσωπο μου κτυπημένο δεν θυμόμουν τίποτα. Την επόμενη ημέρα υπέγραψα το τέλος του συμβολαίου μου ενώ όσοι με είδαν με τις πληγές στο πρόσωπο σκαρφίστηκαν τις ιστορίες με τους καβγάδες και το ξύλο».

«Μετά από εκείνη την βραδιά, είδα τον Μούτου ακόμη μια φορά. Ήμασταν στο αεροδρόμιο και πηγαίναμε Μπιλμπάο. Δεν έπρεπε να αφήσω το Μεξικό γι’ αυτούς τους δυο. Με κοροϊδεψαν. Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Αν γυρίσω πίσω στη Ρουμανία, θα το κάνω μόνο για την Πετρολούλ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Σούνακ - Αναγνώρισε την προσφορά της Κύπρου για τη Γάζα το Ηνωμένο Βασίλειο

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Σούνακ - Αναγνώρισε την προσφορά της Κύπρου για τη Γάζα το Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Πρόεδρος της 🇨🇾 Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Rishi Sunak.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top