ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Μας την «χαρίζει» ο καιρός… προς το παρόν - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Μας την «χαρίζει» ο καιρός… προς το παρόν - ΠΙΝΑΚΑΣ

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή, ενώ χαμηλή πίεση αναμένεται από την Πέμπτη 29/12.

Το βράδυ της Τρίτης 27/11, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις.

Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σημειωθεί αραιή ομίχλη.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 28/11, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Τετάρτης, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη 29/11 θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις.

Το βράδυ ο καιρός θα  καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, από τα δυτικά. Τοπικά, τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι έντονα.

Την  Παρασκευή 30/11 ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει  σταδιακά πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο 1/12, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα της Τρίτης ήταν:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top