ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ ντέρμπι: Πόνταρε Megabet Plus για το ΑΕΛ-Ομόνοια

Σούπερ ντέρμπι: Πόνταρε Megabet Plus για το ΑΕΛ-Ομόνοια

Ενδέκατη αγωνιστική στο κυπριακό πρωτάθλημα με όλους τους προβολείς να είναι επικεντρωμένη στο ντέρμπι του Σαββάτου στο Τσίρειο μεταξύ της ΑΕΛ και της Ομόνοιας.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

17:00 Αλκή-Νέα Σαλαμίνα
Η Νέα Σαλαμίνα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι στην διψασμένη για βαθμούς Αλκή. Με δεδομένο ότι ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο των ερυθρολεύκων, η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη έχει τον πρώτο λόγο για το τρίποντο.

Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 1.55 στην Megabet Plus αλλά και το over 2.5 γκολ που προσφέρει 1.78. Απ’ εκεί και πέρα, η επιλογή του άσου προσφέρει 4.92, ενώ η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.54. Το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.93, ενώ η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.80.

19:00 ΑΕΛ-Ομόνοια
Είναι ένα κρίσιμο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που καίγονται για του βαθμούς. Η ΑΕΛ προέρχεται από βαριές ήττες και είναι αποφασισμένη να επανέλθει στις επιτυχίες. Μέσα στην έδρα της έχει ένα μικρό προβάδισμα για τη νίκη. Στον αντίποδα η Ομόνοια παρουσιάζει σχετική βελτίωση με τον Αναστασίου στον πάγκο, όμως εξακολουθεί να παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοση της.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η λεμεσιανή ομάδα έχει προβάδισμα καθώς ο άσος έχει απόδοση 2.09, ενώ το διπλό για νίκη της Ομόνοιας είναι στο 3.32. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η απόδοση είναι στο 3.32. Για τις αποδόσεις των τερμάτων, η επιλογή του over 2.5 γκολ είναι 1.98, ενώ για το under 2.5 γκολ είναι 1.74. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.79.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβετε 100% μπόνους εγγραφής μέχρι €100. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top