ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… ΣΚΑΛΙΣΕ αρκετά! Ο πιθανότερος σχηματισμός για την… ΑΠΟΔΡΑΣΗ από τη Λεμεσό

Το… ΣΚΑΛΙΣΕ αρκετά! Ο πιθανότερος σχηματισμός για την… ΑΠΟΔΡΑΣΗ από τη Λεμεσό

Το ντέρμπι στη Λεμεσό επί της ΑΕΛ η ώρα 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο θέλει να το κερδίσει η Ομόνοια, για να μην μείνει πίσω από τις ομάδες που βρίσκονται στα ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Η Ομόνοια είναι στους πλην 9 βαθμούς από τη 2η ΑΕΛ, και τον 1ον Απόλλωνα, και δεν θέλει σε καμία περίπτωση αυτή η διαφορά να αυξηθεί, αλλά ευελπιστεί ότι με το πέρας του βραδινού αγώνα θα μειωθεί στους 6.

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, δεν υπολογίζει για τον βραδινό αγώνα στους Χριστοφή, Ζίβετς, Εντρένα, Γκρίνιτς, καθώς και σε αυτούς που είναι με την ομάδα Νέων τους Τζιωνή, Φώτη και Αντωνίου.

Με βάση τους παίκτες που έχει στη διάθεση του και ετοιμοπόλεμους ο Γιάννης Αναστασίου το… σκάλισε αρκετά το μυαλό του για το εκλεκτό σχήμα που προτίθεται να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου Σταδίου.

Από τα σενάρια που υπάρχουν πιθανό είναι ένα σχήμα 4-4-2 με Μεχίας κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο Πρετσέ και Βύντρα, Λόρα και Μανρίκε στα αμυντικά άκρα, οι Κατελάρης, Σοάρες, Λόπεθ και Γκόμεθ η τετράδα στη μεσαία γραμμή, με επιθετικό δίδυμο Ραμίρες και Ντάρμπισαϊρ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top