ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

AQUAMAN

AQUAMAN

Το σπίτι σε καλεί!

Από την Warner Bros. Pictures και τον σκηνοθέτη Τζέιμς Γουάν έρχεται μια γεμάτη δράση περιπέτεια που εκτυλίσσεται στον αχανή, οπτικά εκπληκτικό υποβρύχιο κόσμο των επτά θαλασσών: το "Aquaman", με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Από την Warner Bros. Pictures και τον σκηνοθέτη Τζέιμς Γουάν έρχεται μια γεμάτη δράση περιπέτεια που εκτυλίσσεται στον αχανή, οπτικά εκπληκτικό υποβρύχιο κόσμο των επτά θαλασσών: το "Aquaman", με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα.

Η ιστορία αποκαλύπτει την προέλευση του μισού-ανθρώπου, μισού- Ατλάντειου Άρθουρ Κάρι και εξερευνά το ταξίδι της ζωής του- ένα ταξίδι που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό, αλλά να ανακαλύψει αν είναι άξιος να γίνει αυτός που γεννήθηκε... Να γίνει ένας βασιλιάς!

Ο Τζέιμς Γουάν (του «Saw» και του «Insidious»), πολύ μακριά από το είδος του, τον τρόμο, αποδεικνύει, ότι αν είσαι καλός σκηνοθέτης, είσαι καλός σκηνοθέτης. Πάει και τελείωσε.

Στο φρέσκο αυτό project της DC βλέπουμε σε βασικές ερμηνείες και ένα πλήθος διάσημων ηθοποιών όπως οι Άμπερ Χερντ, Νικόλ Κίντμαν, Πάτρικ Γουίλσον, Γιάια Αμπντούλ Ματίν ΙΙ, Ντολφ Λούντγκρεν και Γουίλιαμ Ντάφο.

Ο Γουίλιαμ Ντάφο θα μας συστηθεί στην ταινία ως ο ‘Vulko’ ο σύμβουλος του Βασιλιά της Atlantis τον οποίο ερμηνεύει εν προκειμένω ο Πάτρικ Γουίλσον που υποτίθεται ότι με βάση την υπόθεση του φιλμ είναι ο ετεροθαλής αδερφός του ‘Aquaman’.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O Aquaman εμφανίστηκε στο σύμπαν της DC Comics το 1941 και αργότερα κέρδισε τη δημοτικότητα που του άξιζε με σόλο ιστορίες αλλά και ως ιδρυτικό μέλος της Justice League of America. Βασιλιάς των Επτά Θαλασσών, όπως είναι και ο «τίτλος» του, ο Aquaman μεσουράνησε τις δεκαετίες του '50 και του '60, ενώ γνώρισε και μια πιο «σοβαρή» περίοδο στα 90s ως εκθρονισμένος βασιλιάς της Ατλαντίδας, συνεχίζοντας να ζει κάτω από το νερό και να συνομιλεί με τα πλάσματα του βυθού.

Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Μομόα
Άμπερ Χερντ
Γουίλιαμ Ντάφο
Πάτρικ Γουίλσον
Ντολφ Λούντγκρεν
Γιάια Αμπντούλ Ματίν ΙΙ
Νικόλ Κίντμαν
Λούντι Λιν
Τεμουέρα Μόρισον

Σκηνοθέτης: Τζέιμς Γουάν

Από τις 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στους κινηματογράφους
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα.
ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top