ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το μαλακτικό ρούχων κάνει πολύ περισσότερα απ’ όσα φαντάζεσαι…

Το μαλακτικό ρούχων κάνει πολύ περισσότερα απ’ όσα φαντάζεσαι…

Σε όλους μας αρέσει να φοράμε μυρωδάτα και μαλακά ρούχα. Και αυτός είναι ίσως και ο λόγος που οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε μαλακτικό ρούχων. Εκτός από την όμορφη μυρωδιά και την απαλότητα που προσδίδει στα ρούχα μας, το μαλακτικό φροντίζει επίσης τα ενδύματα αλλά και εμάς τους ίδιους.

Το μαλακτικό ρούχων κάνει τα ρούχα πιο μαλακά και απαλά, προστατεύοντας παράλληλα το ευαίσθητο δέρμα. Είναι γνωστό άλλωστε ότι το απορρυπαντικό, ιδιαίτερα σε περιοχές που το νερό είναι σκληρό, κάνει τα ρούχα και τις πετσέτες πιο σκληρά και τραχιά. Με τη χρήση του μαλακτικού λοιπόν, αποσκληρύνονται οι ίνες των ρούχων στα υφάσματα που μπορούν να ερεθίσουν το λεπτό δέρμα, ειδικά σε μικρά παιδιά.

Παράλληλα, το μαλακτικό φροντίζει την κάθε ίνα ξεχωριστά με αποτέλεσμα τα ρούχα μας να αντέχουν περισσότερο. Ειδικά στην περίπτωση μάλλινων και άλλων ευαίσθητων υφασμάτων, το μαλακτικό διατηρεί τις ίνες λείες και μαλακές, παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής κάθε ενδύματος. Πιο συγκεκριμένα, οι ίνες μάλλινων ενδυμάτων μπλέκονται όταν πλένονται χωρίς μαλακτικό, με αποτέλεσμα να γίνονται πιο επιρρεπείς στη φθορά. Επιπρόσθετα, λόγω του ότι επιτρέπει στις ίνες να διατηρούν τη φυσική τους ελαστικότητα, μειώνεται σημαντικά και ο χρόνος σιδερώματος που απαιτείται για μαλακά και φρεσκοσιδερωμένα ρούχα.

Και ας μην ξεχνάμε βέβαια το υπέροχο άρωμα που προσθέτει το μαλακτικό στα ρούχα μας. Για άρωμα που διαρκεί περισσότερο και χαρίζει αξεπέραστη φρεσκάδα, η ιδανική επιλογή είναι τα συμπυκνωμένα μαλακτικά, που αποτελούν και μια οικολογική λύση. Υπάρχουν πολλές επιλογές σε αρώματα, όπως η σειρά Vernel Supreme που είναι διαθέσιμη σε τρία ξεχωριστά αρώματα: το Vernel Supreme Romance με φρουτώδες άρωμα και νότες από σανταλόξυλο, το Vernel Supreme Glamour με βάση άρωμα φρέσκων λουλουδιών και ξύλου και το Vernel Supreme Passion με αισθησιακό άρωμα υάκινθου και γιασεμιού!

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να επιλέξουμε το άρωμα που μας ταιριάζει, χαρίζοντας έτσι ένα άγγιγμα πολυτέλειας στα ρούχα μας!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top