ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Κύπρος» από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Κύπρος» από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Με αφορμή την Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τα 70 χρόνια της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και ο Σύνδεσμος Ηνωμένων Εθνών της Κύπρου (UNAC), διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: «Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Κύπρος».

Η εκδήλωση διεξήχθη την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, με κύριο ομιλητή τον Αξιότιμο Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δρ Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Δρ Νίκος Χριστοδουλίδης, έδωσε δημόσια διάλεξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Έλαβε μέρος επίσης και στην συζήτηση που ακολούθησε, δίνοντας απαντήσεις σε ερωτήματα που του τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους με επίκεντρο τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Κύπρο καθώς και ευρύτερα. Την συζήτηση διηύθυνε ο Δρ. Κλέαρχος Α. Κυριακίδης συνοδευόμενος από την Καθηγήτρια Stéphanie Laulhé Shaelou, Καθηγήτρια Ευρωπαϊκού Δικαίου και Μεταρρύθμισης και Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, και τον κ. Χρήστο Α. Θεοδούλου, Πρόεδρο του United Nations Association of Cyprus και Αντιπρόεδρο του World Federation of United Nations Associations.

Σε χαιρετισμό του ο κύριος Φλώρος Βωνιάτης, Διευθύνων Σύμβουλος του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, επισήμανε για ακόμα μια φορά πως το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου παραμένει πιστό στην κύρια αποστολή του ως προς την μόρφωση των φοιτητών του καθώς και του ευρύτερου κοινού με παρόμοιες ανοικτές διαλέξεις. Στη συνέχεια, ακολούθησε ομιλία του κ. Χρήστου Α. Θεοδούλου, Προέδρου του United Nations Association of Cyprus και Αντιπροέδρου του World Federation of United Nations Associations. Ευχαριστίες δόθηκαν και από την Καθηγήτρια Stéphanie Laulhé Shaelou, Καθηγήτρια Ευρωπαϊκού Δικαίου και Μεταρρύθμισης και Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και ο Σύνδεσμος Ηνωμένων Εθνών της Κύπρου (UNAC) δράττονται της ευκαιρίας να ευχαριστήσουν τον Υπουργό Εξωτερικών για τη δημόσια διάλεξη στο Πανεπιστήμιο και την ενεργή συμμετοχή του στη όλη συζήτηση καθώς και όλους τους συμμετέχοντες. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top