Τραγωδία στο Ηράκλειο με νεκρό βρέφος 9 μηνών

Τραγωδία στο Ηράκλειο με νεκρό βρέφος 9 μηνών

strong>Κατάπιε αντικείμενο, σύμφωνα με τους γιατρούς.

 

Ένα βρέφος μόλις 9 μηνών έχασε τη ζωή του σήμερα το μεσημέρι, στην περιοχή του Κόκκινου Πύργου στον νομό Ηρακλείου, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του flashnews.gr στην Κρήτη.

br />Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του βρέφους, με καταγωγή από την Αλβανία, είχαν πάει στις ελιές, προκειμένου να εργαστούν, ενώ το μωρό φρόντιζε συγγενικό τους πρόσωπο.

Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Φανουργιάκη, το βρέφος σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις κατάπιε κάποιο αντικείμενο με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα και να μεταφερθεί από το κέντρο υγείας Μοιρών στο ΠΑΓΝΗ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Υπόθεση απόπειρας φόνου και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία σε βάρος 35χρονου, από τη Σρι Λάνκα, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι 38χρονο ομοεθνή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE