ΛΕΜΕΣΟΣ: Αποτρόπαιο θέαμα με γάτο στον Μόλο – «Αν ήταν μωρό και το έπνιγε;» - VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αποτρόπαιο θέαμα με γάτο στον Μόλο – «Αν ήταν μωρό και το έπνιγε;» - VIDEO

Πολίτης, καταγγέλλει ότι σκύλος επιτέθηκε και σκότωσε γάτο στην παραλιακή περιοχή του Μόλου στην Λεμεσό.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Μάλιστα, τα όσα καταγγέλλει, υποστηρίζονται και με οπτικό υλικό, μέσω βίντεο που απέστειλε στην ιστοσελίδα μας.

Στο οπτικό υλικό που εξασφάλισε το ThemaOnline, φαίνεται ένας θανάσιμα τραυματισμένος γάτος που βρίσκεται κοντά στον πεζόδρομο του Μόλου, ενώ στα αμέσως επόμενα δευτερόλεπτα, στο βίντεο καταγράφεται ένα σκυλί να περιφέρεται αδέσποτο στο σημείο.

Ο καταγγέλλων διερωτάται: «Αν ήταν μωρό και το έπνιγε το ο σκύλος;».

Πάντως, θυμίζουμε ότι, ο Δήμος Λεμεσού πρόσφατα έλαβε την απόφαση να προωθήσει περιοριστικά μέτρα στη διακίνηση σκύλων στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο.

Μια απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις τόσο από το Κόμμα των Ζώων, όσο και από πολίτες, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν μαζικά, γεμίζοντας το σημείο με σκύλους.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.40 το πρωί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE