ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Megabet Plus: Επιστροφή χρημάτων αν χάσεις ένα ματς!

Megabet Plus: Επιστροφή χρημάτων αν χάσεις ένα ματς!

πίστευτη προσφορά από την Μegabetplus.com.cy που επιστρέφει τα λεφτά σου αν χάσεις μόνο ένα ματς! Παίξε παρολί 5 επιλογές και πάνω στην Μegabetplus.com.cy και δεν θα χάσεις τα λεφτά σου αν δεν βρεις μόνο μία επιλογή, καθώς σου επιστρέφουμε τα χρήματα σου πίσω.

Παίξε τώρα στην Μegabetplus.com.cy ένα παρολί με ελάχιστη απόδοση ανά επιλογή 1,35 και για τις αγορές 1Χ2, Over/Under, GG/NG για ποδόσφαιρο και Νίκη, Χάντικαπ, Over/Under για μπάσκετ.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του ποδοσφαίρου όπως Champions League, Champions League, Europa League, World Cup Qualifiers - Europe (Ανδρών), Α' Κατηγορία Κύπρου, Super League Ελλάδας, Premier League, Primera Division, Bundesliga, Serie A, Ligue 1. Επίσης, ισχύσει για τις κορυφαίες διοργανώσεις της καλαθόσφαιρας: NBA, Euroleague, Champions League, Πρωτάθλημα Ισπανίας.

Μέγιστο ποσό επιστροφής €35. Π.χ, εάν τοποθετήσετε ένα στοίχημα αξίας 50 ευρώ με 5 επιλογές,με ελάχιστη απόδοση ανά επιλογή 1,35 στις αγορές και διοργανώσεις που αναφέρονται πιο πάνω και χάσετε 1 επιλογή,τότε θα σας επιστρέψουμε 35 ευρώ. Δείτε εδώ τους όρους και προυποθέσεις της προσφορά "Επιστροφή Χρημάτων".

Ανοίξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής ενώ παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top