EUROVISION 2019: Ανακοινώθηκε η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα- Δεν το περίμενε κανείς

EUROVISION 2019: Ανακοινώθηκε η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα- Δεν το περίμενε κανείς

Με επίσημη ανακοίνωση η ΕΡΤ επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της Ελλάδος στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2019. Η Κατερίνα Ντούσκα είναι η τραγουδίστρια η οποία και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Τελ Αβίβ μια επιλογή που προκαλει έκλπηξη καθώς το όνομα δεν έπαιξε στα ρεπορτάζ

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση…

Η ερμηνεύτρια Κατερίνα Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την ΕΡΤ στη φετινή, 64η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2019, η οποία θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ από τις 14 έως και τις 19 Μαΐου 2019.

Η Ομάδα Εργασίας της ΕΡΤ λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ιστορία της Eurovision και της συμμετοχής της ΕΡΤ σ’ αυτήν όπως και τον διεθνή χαρακτήρα του μουσικού αυτού τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού διαγωνισμού υψηλών προδιαγραφών και ανταγωνισμού, γνωμοδότησε ομόφωνα υπέρ της Κατερίνας Ντούσκα.

Η Ομάδα Εργασίας θεωρεί ότι η Κατερίνα Ντούσκα είναι ερμηνεύτρια με ιδιαίτερο ηχόχρωμα, το οποίο αναδεικνύεται από τις συνθέσεις και τους στίχους που η ίδια υπογράφει. Εκπροσωπεί, επίσης, ένα σύγχρονο μουσικό ρεύμα που δεν αναπαράγει βιομηχανικά στερεότυπα. Αντίθετα, αφομοιώνει, με προσωπικό τρόπο, τις επιδράσεις των διαφορετικών κοινωνιών, στις οποίες μεγάλωσε και διακρίνεται.

Τις βραδιές των δύο Ημιτελικών και του Τελικού θα περιγράψουν για την ΕΡΤ η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE