ΔΙΕΘΝΗ

Έχει γιορτή στο «Γουέμπλεϊ»

Έχει γιορτή στο «Γουέμπλεϊ»

Το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στην Αγγλία θα βρει κάτοχο το απόγευμά, μέσα από τον τελικό του Λιγκ Καπ μεταξύ της Τσέλσι και της Τότεναμ που θα γίνει στις 18:00 στο Γουέμπλεϊ.

Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο σε ένα τελικό γεμάτο λάμψη. Ο Ζοσέ Μουρίνιο ειδικεύεται σε τέτοιες αποστολές και φιλοδοξεί να οδηγήσει τη Τσέλσι στην κατάκτηση του τροπαίου. Ο Μίκελ είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον Πορτογάλο που έχει όμως πλειάδα πολύ καλών ποδοσφαιριστών στη διάθεση του.

Από την άλλη η Τότεναμ θέλει το τρόπαιο και φιλοδοξεί ότι θα χαλάσει τα σχέδια του Special One.

Διαιτητής θα είναι ο Άντονι Τέιλορ.

Οι δύο ομάδες αναμένεται να παραταχθούν με σύστημα 4-2-3-1. Η πιθανή ενδεκάδα για την Τσέλσι θα αποτελείται από τους Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Φάμπρεγας, Γουίλιαν, Όσκαρ, Αζάρ και Κόστα.  Από την άλλη η Τότεναμ θα παραταχθεί με τους Γιορίς, Γουόκερ, Φάζιο, Βερτόνχεν, Ρόους, Μπενταλέμπ, Μέισον, Τσαντλί, Έρικσεν, Λαμέλα και Κέιν. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top