ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ποινικά κολάσιμες οι όποιες αυθαίρετες ενέργειες γίνουν για την εταιρεία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ποινικά κολάσιμες οι όποιες αυθαίρετες ενέργειες γίνουν για την εταιρεία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η υφιστάμενη κατάσταση στην ποδοσφαιρική Ανόρθωση, μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Παντελή, αλλά και του Κυριακού Γιάγκου, πιθανόν να θέσει σε κίνδυνο τους κυανόλευκους.

Και οι δυο τους έχουν υποβάλει την παραίτησή τους από τους κυανόλευκους μετά την υπόθεση Ουζόχο, ωστόσο παραμένουν στελέχη της ποδοσφαιρικής εταιρείας. Κατέχουν και οι δυο θέση διευθυντή στην εταιρεία «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ».

Είναι με απλά λόγια εξουσιοδοτημένα πρόσωπα προκειμένου να διεκπεραιώνουν όλες τις οικονομικές πράξεις για την ποδοσφαιρική Ανόρθωση.

Οποιοδήποτε άλλο φυσικό πρόσωπο πέραν όσων είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα των διευθυντών, επιχειρήσει να εμπλακεί με οικονομικές δοσοληψίες τις εταιρείας που διαχειρίζεται την ποδοσφαιρική Ανόρθωση (όπως π.χ. προείσπραξη χρημάτων έναντι συμβολαίου για τηλεοπτικά δικαιώματα), θα υποπέσει σε ποινικό αδίκημα.

Δείτε περισσότερα και πιο αναλυτικά στο ThemaOnline

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE