ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ποινικά κολάσιμες οι όποιες αυθαίρετες ενέργειες γίνουν για την εταιρεία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ποινικά κολάσιμες οι όποιες αυθαίρετες ενέργειες γίνουν για την εταιρεία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η υφιστάμενη κατάσταση στην ποδοσφαιρική Ανόρθωση, μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Παντελή, αλλά και του Κυριακού Γιάγκου, πιθανόν να θέσει σε κίνδυνο τους κυανόλευκους.

Και οι δυο τους έχουν υποβάλει την παραίτησή τους από τους κυανόλευκους μετά την υπόθεση Ουζόχο, ωστόσο παραμένουν στελέχη της ποδοσφαιρικής εταιρείας. Κατέχουν και οι δυο θέση διευθυντή στην εταιρεία «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ».


Είναι με απλά λόγια εξουσιοδοτημένα πρόσωπα προκειμένου να διεκπεραιώνουν όλες τις οικονομικές πράξεις για την ποδοσφαιρική Ανόρθωση.

Οποιοδήποτε άλλο φυσικό πρόσωπο πέραν όσων είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα των διευθυντών, επιχειρήσει να εμπλακεί με οικονομικές δοσοληψίες τις εταιρείας που διαχειρίζεται την ποδοσφαιρική Ανόρθωση (όπως π.χ. προείσπραξη χρημάτων έναντι συμβολαίου για τηλεοπτικά δικαιώματα), θα υποπέσει σε ποινικό αδίκημα.



Εφόσον το σωματείο Ανόρθωσις Αμμοχώστου κατέχει το 51% και άρα έχει το πάνω χέρι στην εταιρεία που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα πρέπει να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση με στόχο να αποφασίσουν τα μέλη του συλλόγου ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα διαχειριστούν την εταιρεία. Αμέσως μετά θα πρέπει να πραγματοποιηθεί και συνέλευση της εταιρείας που διαχειρίζεται την ποδοσφαιρική «Κυρία» ούτως ώστε να εγκριθούν οι αλλαγές και τα νέα πρόσωπα που θα καταλάβουν τις θέσεις των διευθυντών και του γραμματέα.

Εν συνεχεία, θα πρέπει να δηλωθούν στον Έφορο Εταιρειών Κύπρου οι νέες αλλαγές στην δομή της εταιρείας.



Έτσι, οι όποιες οικονομικές πράξεις ακολουθήσουν των αποχωρήσεων Παντελή και Γιάγκου θα είναι νομότυπες, αφού αυτοί που θα τους αντικαταστήσουν θα έχουν πλέον δικαίωμα να χρησιμοποιούν τις υπογραφές τους και να προβαίνουν σε οικονομικές και άλλες πράξεις σε σχέση με τη λειτουργία της εταιρίας.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, όποιος επιχειρήσει να «κουμαντάρει» την ποδοσφαιρική «Κυρία» με την ισχύουσα κατάσταση χωρίς να είναι στη λίστα με τους αξιωματούχους της «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ», θα υποπέσει σε ποινικό αδίκημα. Θα είναι υπόλογος έναντι του νόμου.

Αυτή τη στιγμή που από το ρεπορτάζ, βγαίνει η είδηση πως θα αναλάβει την ποδοσφαιρική Ανόρθωση ο υπηρεσιακός πρόεδρος της εταιρείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας, υπάρχει κίνδυνος. Ο κ. Χατζηπαντέλας δεν είναι μεταξύ των διευθυντών της εταιρείας και κατά συνέπεια θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές που σημειώσαμε πιο πάνω προκειμένου να μην υπάρξουν ποινικά αδικήματα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Προχώρησε με ανάκληση προσωπικού η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top