ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Ακριβά θα πληρώσει ο 18χρονος τον… φόβο που τον οδήγησε σε τραυματισμό ΜΜΑΔίτη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Ακριβά θα πληρώσει ο 18χρονος τον… φόβο που τον οδήγησε σε τραυματισμό ΜΜΑΔίτη

Ελεύθερος υπό όρους ο 18χρονος που αναστάτωσε ολόκληρο προάστιο της Λευκωσίας, αρνούμενος να σταματήσει σε σήμα για τροχαίο έλεγχο, με αποτέλεσμα να καταδιωχθεί και να παρασύρει με το αυτοκίνητό του υπαστυνόμο της ΜΜΑΔ.

Της Γεωργίας Παππούτα

Το Δικαστήριο αποφάσισε την Πέμπτη (28/02) το πρωί να τον αφήσει ελεύθερο υπό όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του. Συγκεκριμένα, ο νεαρός κατέβαλε χρηματικό ποσό 2.000 ευρώ ως εγγύηση, παρέδωσε τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, ενώ θα παρουσιάζεται ημερησίως σε αστυνομικό σταθμό.

Ο 18χρονος είχε αποδώσει σε… φόβο το αλόγιστο και επικίνδυνο οδήγημα του, λίγο μετά τη σύλληψη του ίδιου και του 15χρονου αδελφού του την Κυριακή (24/02), στην Ανθούπολη.

Ο 18χρονος με συνοδηγό τον αδελφό του ακολούθησαν μια τρελή πορεία τεσσάρων χιλιομέτρων, αφού τους καταδίωκαν μέλη της τροχαίας. Από το αλόγιστο οδήγημα του ο 18χρονος προκάλεσε τέσσερα τροχαία ατυχήματα εγκαταλείποντας την σκηνή, παρέσυρε πεζό υπαστυνόμο της ΜΜΑΔ, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ενώ αγνόησε το σήμα της Αστυνομίας.

Όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε, τα δύο αδέλφια προσπάθησαν να επιτεθούν στους αστυνομικούς σπρώχνοντας τους, με σκοπό να διαφύγουν. Τα μέλη της τροχαίας προχώρησαν στην σύλληψη τους, με τον 18χρονο να λέει στον αστυνομικό: “Εφοήθηκα ρε μάστρε”.

Στην συνέχεια ο 15χρονος συνοδηγός του οχήματος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο 18χρονος αδελφός του είναι αντιμέτωπος με 17 αδικήματα, ανάμεσα σε αυτά και η οδήγηση υπό την επήρρεια ναρκωτικών ουσιών, αφού σε έλεγχο νάρκοτεστ είχε θετικό αποτέλεσμα, με την ένδειξη ότι κατανάλωσε κοκαΐνη, κάνναβη και οπιούχα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top