LIFESTYLE

Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής μπαίνει στο Survivor 3- Είχε «παίξει» και για Κύπρο

Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής μπαίνει στο Survivor 3- Είχε «παίξει» και για Κύπρο

Ομολογώ πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι η μεγάλη μου αδυναμία, από τον καιρό που αγωνιζόταν στον Εργοτέλη. Όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες αλλά και για ατάκες του που κατά καιρούς έκαναν το γύρο Ελλάδας και Κύπρο. Τώρα όπως όλα δείχνουν θα τον «απολαύσουμε» και στο Survivor.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor είναι πολύ χαμηλά και η παραγωγή του ριάλιτι παιχνιδιού κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τα ανεβάσει! Η είσοδος της Κατερίνας Δαλάκα έφερε αρχικά μια ικανοποίηση, όμως όχι για πολύ! Τα νούμερα στο επεισόδιο της Τετάρτης  27/2 ήταν και πάλι χαμηλό με τον Ατζούν αναζητά νέες λύσεις.

Και φαίνεται πως προσωρινά την βρίσκει στο πρόσωπο του Πάτρικ Ογκουνσότο! Ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη και του ΟΦΗ, ιδιαίτερα γνωστός στο ελληνικό και κυπριακό κοινό, φαίνεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ και να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τον Άγιο Δομίνικο!

Ο 35χρονος Νιγηριανός ήταν από τα πρόσωπα που αναμενόταν να είναι στο παιχνίδι στη δεύτερη version του, στο Survivor 2, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Ο Νιγηριανός επιθετικός που είμαι σίγουρος όλοι έχετε στις καρδιές σας τα τελευταία χρόνια παραπαίει αγωνιστικά και κάνει το γύρο των Ελληνικών χωριών, παίζοντας σε ομάδες του Αγροτικού ουσιαστικά.

Να θυμίσουμε ότι ο επιθετικός με τις θεϊκές ατάκες, στο παρελθόν πέρασε από το ΑΠΟΕΛ, ήρθε για δοκιμαστικά στον Απόλλωνα (επι Μίχαι Στοικίτσα) ενώ βρέθηκε και ένα βήμα από τον Εθνικό Άχνας, παίζοντας μάλιστα και σκοράροντας σε φιλικό παιχνίδι με τον Ερμή Αραδίππου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top