ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΜΠΟΡΙΑΣ: Με 50 κατηγορίες βαρύνεται ο 48χρονος επιχειρηματίας- Κινδυνεύει το εισόδημα υπαλλήλων του ισχυρίστηκε

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΜΠΟΡΙΑΣ: Με 50 κατηγορίες βαρύνεται ο 48χρονος επιχειρηματίας- Κινδυνεύει το εισόδημα υπαλλήλων του ισχυρίστηκε

Μη παραδοχή σε 50 κατηγορίες, απάντησε την Τετάρτη (6/03) ο 48χρονος Κινέζος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης ινστιτούτου μασάζ στη Λεμεσό, ο οποίος συνελήφθη στις 18/2, για υπόθεση εκμετάλλευσης γυναικών.

Μετά και τη μη παραδοχή, ο δικηγόρος του Κινέζου επιχειρηματία, κ. Νικόλαος Νικολαΐδης, αγόρευσε για μη κράτηση του πελάτη του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο 48χρονος δεν θα μπορεί να διαφύγει και να επιστρέψει πίσω στην χώρα του, αφού όπως εξήγησε δεν θα μπορέσει να εισέλθει στο έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, εφόσον δεν θα έχει το έγγραφο του.

Επίσης επιχειρηματολογώντας η υπεράσπιση του 48χρονου, όσον αφορά τους δεσμούς του με την Κυπριακή Δημοκρατία, ανέφερε ότι ο πελάτης του πληρώνει κάθε μήνα 3.000 ευρώ ως ενοίκιο για την επιχείρηση του, ενώ έχει προχωρήσει και σε επένδυση 200.000 χιλιάδων ευρώ, στο ινστιτούτο μασάζ.

Ακόμη μεταξύ άλλων, ο κ. Νικολαΐδης είπε στο Δικαστήριο ότι, λόγω της θέσης του πελάτη του στην εταιρία, καθώς είναι ο Γενικός Διευθυντής, πολλές και σημαντικές εργασίες χειρίζεται ο ίδιος, ενώ κινδυνεύει και το εισόδημα αριθμού υπαλλήλων, εφόσον παραμείνει υπό κράτηση.

Χωρίς να εισέλθει στην ουσία της υπόθεσης η συνήγορος υπεράσπισης, αναφέρθηκε στις δύο μαρτυρίες που θέλουν τον 48χρονο να διάπραξε το αδίκημα της εμπορίας προσώπων, λέγοντας ότι υπήρχαν εργατικές διαφορές με τον ίδιο, με τη μια γυναίκα να επιστρέφει πίσω στην Κίνα και την άλλη να εργοδοτείται σε άλλο ινστιτούτο μασάζ Κινέζας ιδιοκτήτριας.

Τελικά το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού θα ανακοινώσει την απόφαση του, αν δηλαδή ο 48χρονος θα αφεθεί ελεύθερος στις 12 Μαρτίου.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top