ΚΥΠΡΟΣ

Παρασκευά: «Αναμονή μέχρι την Τρίτη»

Παρασκευά: «Αναμονή μέχρι την Τρίτη»

Μίλησε στο Super Sport για τη χθεσινή Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Ανδρέας Παρασκευά.

Για τις αποφάσεις που λήφθηκαν και το τι θα γίνει απ’ εδώ και πέρα είπε:

 «Αναμένουμε τη συνάντηση της Τρίτης για να δούμε πως θα προχωρήσουμε με τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Θα γίνουν επαφές και το κύριο είναι να αποφασιστεί ο αριθμός των ομάδων. Οι θέσεις είναι κατατεθειμένες, ορισμένα σωματεία επιθυμούν τη συνέχεια του πρωταθλήματος με 12 ομάδες και κάποιες άλλες τις 14, είναι καταγεγραμμένες οι θέσεις τους».

Για πρόταση που έκανε ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης:

«Με αυτή την πρόταση διασφαλίστηκε ότι δεν θα έχουμε πρωτάθλημα με 10 ή 8 ομάδες και θα δούμε τι θα αποφασιστεί την ερχόμενη Τρίτη. Είναι γεγονός ότι είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα με 12 ομάδες, όμως πρέπει να δούμε και τα οικονομικά των σωματείων. Αν έχουμε ένα πρωτάθλημα με 14 ομάδες θα μπορούμε να ρίξουμε πιο κάτω τους προϋπολογισμούς. Υπάρχουν πολλά οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό».

Για το αν θα αυξηθούν οι ομάδες, ή αν θα διατηρηθούν 12 ομάδες:

«Είναι θέμα συζήτησης αν θα αυξηθούν οι ομάδες, πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την ερχόμενη Τρίτη».

Για τα μειωμένα έσοδα από τα εισιτήρια:

«Είναι πραγματικότητα ότι οι εισπράξεις φέτος από τα εισιτήρια για όλα τα σωματεία είναι πολύ μειωμένες και υπάρχει σημαντικό έλλειμμα».

Για τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων:

«Δεν συζητήθηκαν χθες λεπτομέρειες για τον ακριβή τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος».

Για τον αγώνα με την Αγ. Νάπα:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό το παιγνίδι, γιατί με νίκη απεγκλωβιζόμαστε από τα δύσκολα. Πρέπει να σκοράρουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top