Διμερείς επαφές με Νετανιάχου και Πομπέο είχε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στην Ιερουσαλήμ

Διμερείς επαφές με Νετανιάχου και Πομπέο είχε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στην Ιερουσαλήμ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είχε το βράδυ της Τετάρτης 20/3 στο περιθώριο της τριμερούς Συνόδου Κορυφής στην Ιερουσαλήμ, διμερή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου και με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο.


Στη συνάντηση με τον κ. Νετανιάχου, συζητήθηκαν θέματα Ενέργειας, ασφάλειας, περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε διμερή συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ  Μάικλ Πομπέο, ο οποίος συμμετείχε στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ.

Με τον κ. Πομπέο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συζήτησαν θέματα που άπτονται της Ενέργειας και της Ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, οι περιφερειακές εξελίξεις, και το Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.