ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ: Έβγαλαν μαχαίρια τα κόμματα για Συνεργατισμό – Ακούστηκαν χαρακτηρισμοί – VIDEO

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ: Έβγαλαν μαχαίρια τα κόμματα για Συνεργατισμό – Ακούστηκαν χαρακτηρισμοί – VIDEO

Την κεφαλή επί πινάκι του υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, ζήτησε η πλειοψηφία των κομμάτων στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη (4/4).

Πολύωρη ήταν η Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη (4/4) όπου συζητήθηκε το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για τον Συνεργατισμό.

Στην Ολομέλεια, ακούστηκαν πολλοί χαρακτηρισμοί από κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους προς συναδέλφους τους, ενώ η ένταση μεταξύ των βουλευτών ήταν εμφανής.

Κύριο σημείο στις ομιλίες, σχεδόν όλων των αρχηγών των κομμάτων, ήταν ο σχολιασμός της παραίτησης του υπουργού Οικονομικών, στον οποίον το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής, επιρρίπτει μεγάλες ευθύνες για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Επεισόδιο προκλήθηκε μετά από ισχυρισμούς του Νίκου Τορναρίτη με τον Γ.Γ του ΑΚΕΛ, να τον αποκαλεί «παραμυθά». Φανερά ενοχλημένος ο πρώτος, έφερε πρακτικά συζήτησης που τεκμηρίωναν όσα ισχυρίστηκε και είπε στον κ. Κυπριανού ότι δεν υπήρξε ποτέ παραμυθάς.    

Όταν δε στο βήμα ανέβηκε ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος επέλεξε να μιλήσει εκτός κειμένου λόγω ενόχλησής του απ’ όσα άκουσε από τους υπόλοιπους βουλευτές, κάποια από όσα είπε, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΑΚΕΛ.

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή ο Άντρος Κυπριανού, χαρακτήρισε «συκοφάντη» τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, με τον Πρόεδρο της Βουλής να ζητά όπως ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ αποσύρει την σχετική κατηγορία, χωρίς όμως ανταπόκριση. 

Αντιπαράθεση προκλήθηκε και μεταξύ ΕΔΕΚ –ΔΗΚΟ με ΕΛΑΜ. Αναφορές του Μαρίνου Σιζόπουλου και του Νικόλα Παπαδόπουλου για το ΕΛΑΜ, έφεραν την αντίδραση του Χρίστου Χρίστου, ο οποίος ζήτησε τον λόγο, ενώ διάβασε και αυτούσια την ιατρική γνωμάτευση με την οποία έλαβε απαλλαγή από την Εθνική Φουρά.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο ολόκληρη την Ολομέλεια της Βουλής:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top