ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Υπέδειξε νέα σκηνή με σορούς γυναικών ο 35χρονος

ΕΚΤΑΚΤΟ: Υπέδειξε νέα σκηνή με σορούς γυναικών ο 35χρονος

19:48 - Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς που παραδέχθηκε τη δολοφονία επτά προσώπων, έχει υποδείξει και νέο σημείο με σορούς στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Είναι περιοχή που γειτνιάζει με το σημείο όπου βρίσκεται το φρεάτιο του Μιτσερού (Κοκκινόγειας). Πρόκειται επίσης για εγκαταστάσεις μεταλλείου, που υπάγονται στην ευρύτερη περιοχή Μιτσερού και είναι πλησίον της "Κοκκινόλιμνης".

Στη νέα αυτή σκηνή (τέταρτη που εξετάζεται από την Αστυνομία) ο 35χρονος δολοφόνος φέρεται να έκρυψε τις σορούς τριών προσώπων.

Χωρίς ταυτοποίηση σορών, πάντως, είναι παρακινδυνευμένο για την ώρα να κάνουμε λόγο για τις γυναίκες που βρίσκονται στη νέα τοποθεσία που υπέδειξε, έστω κι αν από τις πληροφορίες υπάρχουν σαφείς ενδείξεις.

Θυμίζουμε ότι ο 35χρονος παραδέχθηκε τη δολοφονία συνολικά επτά προσώπων: Της Ρόουζ και της κόρης της Σιέρα, της Παλάνας, της Μαρικάρ (από Φιλιππίνες), της γυναίκας η σορός της οποίας εντοπίστηκε στην Ορούντα, καθώς και της 35χρονης Ρουμάνας και της 8χρονης κόρης της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top