Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.
.jpg)
Σε ένα αρκετά συναισθηματικά φορτισμένο επεισόδιο η δυναμική παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής άφησε την ποδιά της στο πάγκο και αποχαιρέτησε τους κριτές με δάκρυα στα μάτια.
Ο ένας βαθμός λιγότερος από τον μέντορα της έδωσε και το καθοριστικό αποτέλεσμα, αφού η Ιωάννα μάζεψε 28 βαθμούς ενώ ο Παντελής 29.
Ωστόσο ο Πάνος Ιωαννίδης που πλέον βρίσκεται χωρίς παίκτες στην ομάδα του, φανερά συγκινημένος συνόδευσε την παίκτρια του μέχρι την πόρτα, ενώ της έκανε πρόταση για να δουλέψει στην κουζίνα του εστιατορίου του.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




