ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πατέρας και γιος στο εδώλιο- «Φκάρτην στολή... Εννα μεν σε κόψω έξω;»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πατέρας και γιος στο εδώλιο- «Φκάρτην στολή... Εννα μεν σε κόψω έξω;»

Πατέρας και υιός βρέθηκαν μαζί στο εδώλιο του κατηγορουμένου, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, την Πέμπτη (9/5), αφού το καλοκαίρι του 2016, ο πρώτος διέφυγε της σύλληψης ενώ ο δεύτερος απείλησε τους αστυνομικούς.

Όπως ακούστηκε στην αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, τον Ιούλιο του του 2016, αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία του πατέρα, προκειμένου να εκτελεστεί ένταλμα σύλληψής του, σε σχέση με τροχαία αδικήματα.

Μεταξύ άλλων, ο συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων, ανέφερε ότι όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία του πατέρα σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού και του πέρασαν χειροπέδες, με τον ανήλικο τότε γιο του βλέποντας τον πατέρα του γονατιστό και δεμένο με χειροπέδες αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει στους αστυνομικούς.

Πάντως, κατά τη διάρκεια ανάγνωσης των γεγονότων, λέχθηκε ότι ο νεαρός φώναξε στους αστυνομικούς “Φκάρτειν στολή τζιαί έλα να μετρηθούμε, εν να μεν σε κόψω έξω;”

Τότε ο πατέρας, όντας γυμνός από τη μέση και πάνω κατάφερε να διαφύγει και καταζητείτο από τις Αρχές για μια εβδομάδα, μέχρι δηλαδή τη στιγμή που πήγε από μόνος του στον αστυνομικό σταθμό και συνελήφθη, ανέφερε η πλευρά της υπεράσπισης, που μεταξύ άλλων είπε ότι οι δύο κατηγορούμενοι δηλώνουν μεταμέλεια για τις πράξεις τους.

Τελικά οι δύο άντρες θα μάθουν την ποινή που θα τους επιβληθεί σε κατηγορίες που σχετίζονται με απόπειρα απελευθέρωσης κρατουμένου την Παρασκευή 10/5.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top