ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το μυστήριο πίσω από τον εντοπισμό 11 όπλων- «Εδώ και 25 χρόνια….»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το μυστήριο πίσω από τον εντοπισμό 11 όπλων- «Εδώ και 25 χρόνια….»

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση εντοπισμού μεγάλου αριθμού στρατιωτικών τυφεκίων στη Λεμεσό το απόγευμα της Πέμπτης 9/5.

Tου Στέλιου Στυλιανού

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας εργολάβος ανέλαβε πριν από 4 μήνες να «ζωντανέψει» εγκαταλελειμμένη εδώ και 25 χρόνια πολυκατοικία, στην οποία το τελευταίο διάστημα διέμεναν άστεγοι, ενώ ήταν στέκι και για νεαρούς στην περιοχή της Αγίας Φύλας.

Ενώ εκτελούσε εργασίες στο χώρο, σπάζοντας παλιούς τοίχους ξαφνικά έπεσαν από κρύπτη 11 όπλα, τα οποία όπως πληροφορούμαστε είναι αυτόματα στρατιωτικά τυφέκια, οξειδωμένα και εκ πρώτης σε μη χρησιμοποιήσιμη κατάσταση.

Τα όπλα από την πτώση στο έδαφος κομματιάστηκαν (τουλάχιστον κάποια από αυτά) και ο εργολάβος ενημέρωσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας τα παρέλαβαν και έχουν ήδη αποσταλεί για επιστημονικές εξετάσεις, ούτως ώστε να διαπιστωθεί ο τύπος τους. Θα ερευνηθεί κατά πόσον έχουν «εγκληματικό παρελθόν».

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η πολυκατοικία είναι αρκετά παλιά, ενώ πριν εγκαταλειφθεί ο ιδιοκτήτης ενοικίαζε μέρος αυτής σε μέλη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, χωρίς αυτό βέβαια να αφαιρεί το «πέπλο μυστηρίου» γύρω από το περιστατικό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top