ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Τρεις επιχειρήσεις διασώσεων σε μια μέρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Τρεις επιχειρήσεις διασώσεων σε μια μέρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη διάσωση τριών προσώπων προέβη κατά το Σάββατο 11/05, η Μονάδα Αεροπορικών Επιχειρήσεων (Μ.Α.ΕΠ.) της Αστυνομίας.

Αρχικά, γύρω στις 7 το πρωί του Σάββατου, ελικόπτερο της ΜΑΕΠ συμμετείχε μαζί με μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, του κλάδου Κυνών της Μ.Μ.Α.Δ., της Πολιτικής Άμυνας, του Ταμείου Θήρας, καθώς και εθελοντές πολίτες, στην επιχείρηση εντοπισμού 81χρονης που είχε δηλωθεί ως ελλείπουσα στην Πάφο.

Η 81χρονη αφού εντοπίστηκε γύρω στις 9.30π.μ., από το πλήρωμα του ελικοπτέρου σε δύσβατη περιοχή στην τοποθεσία «ΛΑΚΚΟΙ», βόρεια του δήμου Πέγειας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Όπως διαπιστώθηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς, υπέστη κάταγμα πηχιοκαρπικής και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Στη συνέχεια, γύρω στις 11.45π.μ., λήφθηκε πληροφορία ότι όχημα κατέπεσε σε γκρεμό σε σημείο του δρόμου Λεμύθου – Πεδουλά. Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πεδουλά μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισαν το εν λόγω όχημα να βρίσκεται σε γκρεμό βάθους 50 μέτρων περίπου. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ελικόπτερο της Αστυνομίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Υπηρεσία Ασθενοφόρων.

Ο 44χρονος οδηγός του οχήματος παραλήφθηκε γύρω στη 1.15μ.μ. από το ελικόπτερο, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στέρνου. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου.

Επίσης, γύρω στις 3μ.μ. το Σάββατο, λήφθηκε πληροφορία ότι σε περιοχή του Ακάμα, τραυματίστηκε στο πόδι 60χρονη τουρίστρια.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής, επιστρατεύθηκε για ακόμα μία φορά ελικόπτερο της Αστυνομίας, το οποίο μετέφερε την 60χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Η 60χρονη διαγνώσθηκε με σπασμένη ποδοκνημική σε τρία σημεία και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο ορθοπεδικό τμήμα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top