ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Μάχη με τη λάσπη για 29η μέρα – Αναζητείται η τρίτη τσάντα

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Μάχη με τη λάσπη για 29η μέρα – Αναζητείται η τρίτη τσάντα

Συνεχίζονται την Κυριακή 12/05 οι έρευνες στην κόκκινη λίμνη του μεταλλείου Μιτσερού για την ανεύρεση της τρίτης τσάντας.

Υπενθυμίζουμε πως λίγο πριν τις 19.00 το βράδυ του Σαββάτου 11/05 ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στις Κόκκινη λίμνη που αποσκοπούν τον εντοπισμό της 3ης βαλίτσας με τη σορό γυναίκας θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Από το πρωί του Σαββάτου δύτες καταδύονταν στο διάδρομο που χοροθετήθηκε στην Κόκκινη λίμνη και προσπαθούν κυρίως δια της αφής να εντοπίσουν την βαλίτσα, στην οποία όπως ομολόγησε ο 35χρονος τοποθέτησε τη σορό γυναίκας θύματός του και την πέταξε στη λίμνη δεμένη με τσιμεντομπλόκ.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των θυμάτων, επικεντρώνονται στην Κόκκινη λίμνη καθώς οι αρχές πιστεύουν ότι όντως υπάρχει η βαλίτσα και είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί.

Ο διάδρομος χωροθετήθηκε με βάση τις υποδείξεις σκηνών από τον 35χρονο και τα σημεία στα οποία εντοπίστηκαν οι βαλίτσες με τα άλλα δύο θύματος του κατ΄ εξακολούθηση δολοφόνου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Πάνω απ’ τη μέση του δύτη η λάσπη – Εν αναμονή απάντησης από τη Βρετανία

Το Σάββατο δεν διενεργήθηκαν έρευνες στη λίμνη Μεμί καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα της ανάλυσης των ευρημάτων της σάρωσης του βυθού της λίμνης Μεμί με το σόναρ.

Σε ό,τι αφορά την έρευνα στη λίμνη Μεμί, οι ελπίδες για εντοπισμό της σορού του παιδιού είναι πολύ πιο περιορισμένες σε σχέση με την τρίτη σορό που αναζητείται στην Κόκκινη λίμνη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Οριοθετήθηκε διάδρομος στο σημείο όπου εντοπίστηκε η βαλίτσα με τη σορό του παιδιού

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top