ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κτύπησε την πρώην του γιατί δεν ήθελε να κοιμηθεί μαζί του – Στη φυλακή 39χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κτύπησε την πρώην του γιατί δεν ήθελε να κοιμηθεί μαζί του – Στη φυλακή 39χρονος

Άμεσα στη φυλακή οδηγήθηκε 39χρονος, ο οποίος κτύπησε την πρώην σύζυγό του καθώς αρνήθηκε να κάνουν έρωτα.

Στο Ανώτατο Δικαστήριο οδηγήθηκε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, κατόπιν έφεσης της Αστυνομίας στην απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για επιβολή 18μηνης φυλάκισης με αναστολή, σε 39χρονο άνδρα που άσκησε βία στην πρώην γυναίκα του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης που δημοσιεύει η εφημερίδα «Πολίτης», ο 39χρονος άνδρας βιαιοπράγησε στην – τότε – σύζυγό του η οποία αρνήθηκε να κάνει έρωτα μαζί του.

Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2018, μετά την βάπτιση του παιδιού τους, όταν τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, ο 39χρονος ήθελε σεξ με τη σύζυγό του, αλλά εκείνη «αρνήθηκε να ανταποκριθεί στο κάλεσμά του λόγω κούρασης».

Τότε ο 39χρονος εξοργισμένος «άρχισε να φωνάζει και να κτυπά με τα χέρια του στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματός της».

Έντρομη τότε η γυναίκα το έβαλε στα πόδια και μετέβη στον αστυνομικό σταθμό Επισκοπής όπου κατήγγειλε το περιστατικό ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε πως η γυναίκα έφερε αιμάτωμα στο κεφάλι, εκδορές στο σώμα, κάταγμα σε δάκτυλο του ποδιού και αιματώματα στο πόδι και στο γόνατο.

Το Επαρχιακό Λεμεσού, επέβαλε 18μηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή στον 39χρονο, καθώς πέραν του σοβαρού της υπόθεσης, λήφθηκαν υπόψη οι προσωπικές συνθήκες του 39χρονου, όπως επίσης και το γεγονός πως η πρώην σύντροφός του δεν είχε παράπονο εναντίον του.

Στη συνέχεια όμως ασκήθηκε έφεση επί της απόφασης από την Αστυνομία, καθώς εναντίον του 39χρονου υπήρχαν προηγούμενες καταδίκες, τρεις εκ των οποίων αφορούσαν αδικήματα άσκησης βίας.

Έτσι το Ανώτατο αποφάσισε αναστολή της απόφασης του Επαρχιακού και άμεση επιβολή ποινής φυλάκισης με τον 39χρονο να οδηγείται στη φυλακή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top