ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Αναστέλλεται η στάση εργασίας των οδηγών ταξί

ΚΥΠΡΟΣ: Αναστέλλεται η στάση εργασίας των οδηγών ταξί

Την αναστολή της αυριανής στάσης εργασίας των επαγγελματιών αυτοκινητιστών από τις 07:00-10:00, αποφάσισαν ομόφωνα οι επαγγελματικές οργανώσεις υπό την προϋπόθεση δρομολόγησης εκτάκτων συναντήσεων για τα θέματα τους την επόμενη εβδομάδα.

Σε σημερινή ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας αναφέρει ότι κατόπιν διαβουλεύσεων των Επαγγελματικών Οργανώσεων με τους αρμόδιους φορείς -το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και την Αρχή Αδειών- έχει αποφασιστεί ομόφωνα η προσωρινή αναστολή των μέτρων υπό την προϋπόθεση δρομολόγησης εκτάκτων συναντήσεων την επόμενη εβδομάδα, προσθέτοντας ότι οι ημερομηνίες θα διευθετηθούν αύριο.
 
Στην ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος αναφέρεται «σε μάστιγα που ονομάζεται παρανομία/πειρατεία η οποία ταλανίζει το τουριστικό πρόσωπο της Κύπρου στο οποίο ανήκει ο κλάδος και αλλοιώνει της εικόνα μας προς το εξωτερικό και τους επισκέπτες που επιλέγουν τη διαμονή τους κοντά μας».

Νωρίτερα σήμερα ο Σύνδεσμος είχε εξαγγείλει την πραγματοποίηση παγκύπριας εκδήλωσης διαμαρτυρίας - στάση εργασίας την Παρασκευή, 24 Μαΐου, μεταξύ των ωρών 07.00 – 10.00 π.μ. σε σχέση με το θέμα των κοινωνικών ασφαλίσεων.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top