ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Απέδρασαν δυο κρατούμενοι από τις φυλακές - Τραυμάτισαν φύλακα

ΕΛΛΑΔΑ: Απέδρασαν δυο κρατούμενοι από τις φυλακές - Τραυμάτισαν φύλακα

Επεισοδιακή απόδραση φέρεται να πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (28/5) σε κεντρικές φυλακές στην Αυλώνα της Ελλάδας. 

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν τα ελληνικά μέσα, το περιστατικό σημειώθηκε στις 21:40 το βράδυ της Δευτέρας όταν δύο κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν χτυπώντας και έναν φύλακα ο οποίος προσπάθησε να τους εμποδίσει. 

Αρχικά, ένας κρατούμενος πήδηξε την περίφραξη των φυλακών και στο σημείο εκείνο έπεσε επάνω σε έναν φύλακα που έκανε εξωτερική περιπολία.

Ο φύλακας πυροβόλησε προειδοποιητικά στον αέρα, προκειμένου να τον σταματήσει, με τον δεύτερο κρατούμενο να πηδάει με την σειρά του την ίδια περίφραξη, να χτυπάει τον αστυνομικό και να καταφέρνει να διαφύγει μαζί με τον πρώτο. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για έναν Σύρο και έναν Αλβανό, με τον δεύτερο να είχε πάρει μέρος πριν από μερικούς μήνες στη συμπλοκή που σημειώθηκε στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού με έναν νεκρό.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top