ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νουρής: «Προς απογοήτευση όσων προσδοκούσαν ότι αυτή η συνεδρία θα ήταν το τέλος του Συναγερμού»

Νουρής: «Προς απογοήτευση όσων προσδοκούσαν ότι αυτή η συνεδρία θα ήταν το τέλος του Συναγερμού»

Στην 1:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (11/6) ολοκληρώθηκε η συνεδρία του διευρυμένου πολιτικού γραφείου του κόμματος, η οποία είχε ξεκινήσει στις 18:20 το απόγευμα της Δευτέρας (10/6).

Μιλώντας στο Τρίτο Ραδιόφωνο του ΡΙΚ το πρωί της Τρίτης (11/6) ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, Νίκος Νουρής, εξήγησε ότι ο λόγος που διήρκησε τόσες ώρες το συνέδριο του διευρυμένου πολιτικού γραφείου του κόμματος, δεν ήταν ποσοτικός αλλά ποιοτικός, ενώ ανέφερε ότι ήταν κατάμεστη η αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε.

Όπως είπε ο κ. Νουρής, υπήρξε αποτέλεσμα από το συνέδριο, «προς απογοήτευση όσων προσδοκούσαν ότι αυτή η συνεδρία θα ήταν το τέλος του Συναγερμού»

Ανέφερε πως στάλθηκε ξεκάθαρο μήνυμα από τα στελέχη του κόμματος και υπέδειξε ότι ο ΔΗΣΥ δεν έχει πρόβλημα ταυτότητας. «Υπήρξε έντονος προβληματισμός σε σειρά θεμάτων» είπε ο κ. Νουρής ενώ σημείωσε πως το πρόβλημα δεν ήταν μέσα στην αίθουσα, αλλά είναι στον κόσμο.

Σε διευκρινιστική ερώτηση, αν ο κόσμος του Συναγερμού έχει το πρόβλημα, ο κ. Νουρής εξήγησε ότι στην αίθουσα έγινε ανταλλαγή απόψεων και φάνηκε ξεκάθαρα ότι η κοινωνία και οι εκτός αιθούσης έχουν στείλει το μήνυμα.

Ανάμεσα σε θέματα που έχουν εντοπίσει, είναι και η σχέση Κυβέρνησης – κόμματος και υπάρχει αναγκαιότητα για καλύτερο συντονισμό, ενώ αναμένονται να ληφθούν οι ανάλογες πρωτοβουλίες.

Είπε ότι τέθηκε θέμα για ιδεολογικό (Κασουλίδης) και εκλογικό (Παμπορίδης) συνέδρια, πάνω στα οποία έγινε συζήτηση και όλα αυτά θα αξιολογηθούν. «Δεν υπάρχει θέμα εμμονής κάποιων για τις θέσεις τους» ξεκαθάρισε.

Λαϊκή απαίτηση είπε, από το συνέδριο είναι η πορεία του ΔΗΣΥ προς την βάση του κόμματος και να μείνει μακριά από ακραίες πολιτικές.

Σε ερώτηση κατά πόσο έγιναν λάθη στην προεκλογική περίοδο για τις Ευρωεκλογές, ο κ. Νουρής απάντησε καταφατικά, εξηγώντας ότι έγιναν κατά κύριο λόγω στα επικοινωνιακό κομμάτι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top