ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 20χρονο - 'Μπούκαρε' σε Αρτοποιείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 20χρονο - 'Μπούκαρε' σε Αρτοποιείο

Συνελήφθη 20χρονος για την ληστεία σε αρτοποιείο στην Λεμεσό.

Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (10/6) βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, πρόσωπο ηλικίας 20 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας σε αρτοποιείο, που διαπράχθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα της 9ης Ιουνίου, 2019 στη Λεμεσό.

Θυμίζουμε ότι λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα της Κυριακής 09/06, άγνωστος άνδρας, εισήλθε σε αρτοποιείο στη Λεμεσό και αφού άνοιξε το ταμείο, έκλεψε χρηματικό ποσό.

Υπάλληλος του αρτοποιείου προσπάθησε να τον ανακόψει, με αποτέλεσμα ο δράστης να την σπρώξει και να καταφέρει να διαφύγει.

Κατά την έξοδο του από το αρτοποιείο, έγινε αντιληπτός από πολίτη, ο οποίος τον καταδίωξε και τον ανέκοψε, καταφέρνοντας να του αποσπάσει μέρος του χρηματικού ποσού, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον ακινητοποιήσει.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top