ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΙ ΜΕΤΑΞΑ: Είχαν δοθεί οδηγίες για να μεταβεί στην Λίμνη Μεμί ο Μεταξάς – Συγχυσμένος ο 35χρονος

ΦΟΝΟΙ ΜΕΤΑΞΑ: Είχαν δοθεί οδηγίες για να μεταβεί στην Λίμνη Μεμί ο Μεταξάς – Συγχυσμένος ο 35χρονος

Καταλυτική ήταν η τελευταία υπόδειξη σκηνών στην Λίμνη Μεμί από τον 35χρονο κατά συρροή δολοφόνο, Νίκο Μεταξά.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή ο 35χρονος μεταφέρθηκε εκ νέου στην Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο μετά από αίτημα της ιδιωτικής εταιρίας Brasal, πριν ξεκινήσουν οι έρευνες το πρωί της Τετάρτης (12/06).

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, οι υπεύθυνοι ερευνών ζήτησαν από τις Αρχές να οδηγήσουν εκ νέου τον 35χρονο στο σημείο για να αποσαφηνίσουν το ακριβές σημείο που ο ίδιος αναφέρει ότι είχε πετάξει το άψυχο σωματάκι της 6χρονης Σιέρρα.

Όταν τελικά ο 35χρονος κατεύθασε στην σκηνή υπέδειξε ένα σημείο πλησίον του πρώτου που είχε υποδείξει αρχικά, περίπου 2 μέτρα απόσταση από αυτό που διενεργούνταν έρευνες. Όπως μας έχει αναφερθεί ο 35χρονος δεν φέρεται να είχε πει ψέματα στους ανακριτές απλώς ήταν συγχυσμένος και μπερδεμένος, γι’ αυτό και αρχικά είχε υποδείξει αυτό το σημείο.

Υπενθυμίζουμε ότι η σορός της 6χρονης Σιέρρα εντοπίστηκε σε βάθος έξι μέτρων μέσα σε καλαμιώνες, απ΄ όπου και ανασύρθηκε από τον δύτη. Η σορός ήταν σε κατάσταση σαπωνοποίησης, δεμένη μέσα σε σεντόνι μαζί με τσιμεντομπλόκ. Σε ενημέρωση που λάβαμε, ο Μεταξάς φαίνεται να έχει διαπράξει τον φόνο της 6χρονης με τον ίδιο τρόπο που σκότωσε την μητέρα της Μαρί Ρόουζ, δηλαδή δια στραγγαλισμού.

Ο Νίκος Μεταξάς θα οδηγηθεί  το πρωί της Παρασκευής 14/06 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για ανανέωση της προσωποκράτησής του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top