ΚΥΠΡΟΣ

Το σύνθημα στον Απόλλωνα... παραμένει το ίδιο

Το σύνθημα στον Απόλλωνα... παραμένει το ίδιο

Ο Απόλλωνας ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΚ και στο μυαλό όλων, βρίσκεται μόνο η νίκη.

Όλοι στην ομάδα κοιτάζουν μόνο την κορυφή και το σύνθημα για κατάκτηση του τίτλου δεν αλλάζει. Σοβαρά, παθιασμένα και με συγκέντρωση, οι παίκτες του Ιοάν Αντόνε θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις αλλά και στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχει πολυτέλεια για άλλες απώλειες και ο κάθε βαθμός από εδώ και πέρα είναι διπλά και τριπλά σημαντικός. Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται αύριο στις 16:00 την ομάδα από την οποία ηττήθηκε δύο φορές στο πρωτάθλημα και θέλουν να πάρουν την ρεβάνς.

Ο Γκαστόν Σανγκόι επιστρέφει και θα είναι στο βασικό σχήμα, με τους Παπουλή και Γκίε να είναι οι άλλοι δύο στην επίθεση.

Ο Βάλε θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Ουόν, Μερκή, Στυλιανού και Λόπες στην άμυνα. Επιστρέφουν στη μεσαία γραμμή Χαμντανί και Μεριέμ, με τον Ρόσα να συμπληρώνει την τριάδα. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Αγγελή και Στογιάνοβιτς.

Διαιτητής του αυριανού αγώνα θα είναι ο Λεόντιος Τράττος.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top