ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη 21χρονος ένα μήνα μετά - Επιτίθονταν εκρηκτικά για να λύσουν τις διαφορές τους

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη 21χρονος ένα μήνα μετά - Επιτίθονταν εκρηκτικά για να λύσουν τις διαφορές τους

Σε συλλήψεις δύο προσώπων είχε προχωρήσει η Αστυνομία της Πάφου σχετικά με τις επιθέσεις με εκρηκτικούς μηχανισμούς στα σπίτια 21χρονου και 57χρονου (20/5), αναζητώντας και τον τρίτο ο οποίος συνελήφθη ένα μήνα μετά.

Συνελήφθη την Παρασκευή (5/7) και τέθηκε υπό κράτηση 21χρονος από την επαρχία Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, παράνομης μεταφοράς εκρηκτικών υλών, κλοπής μοτοσικλέτας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Θυμίζουμε ότι αρχικά εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε οικία 57χρονου στον Μούτταλο λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της Δευτέρας (20/5).

Λίγα λεπτά αργότερα, επιτέθηκαν σε οικία 21χρονου, ρίχνοντας βόμβα, τύπου μολότοφ στην οικία του.Η Αστυνομία, έβλεπε εξ’ αρχής σύνδεση των δύο επιθέσεων.,

Εκτός από τις συλλήψεις των δύο προσώπων που προέκυψαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (21/5), για τις υποθέσεις, καταζητείτο και ο 21χρονος που ως το τρίτο πρόσωπο της υπόθεσης. 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top