ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Τα κόστη περιαγωγής για κινητά τηλέφωνα στα κατεχόμενα

ΚΥΠΡΟΣ: Τα κόστη περιαγωγής για κινητά τηλέφωνα στα κατεχόμενα

Τιμολόγηση για τη περιαγωγή και δηλώσεις για τα κινητά στην τ/κ πλευρά.

Στις 4 ΤΛ το λεπτό (0,63 ευρώ το λεπτό) ανακοίνωσε η μία εκ των δύο εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στα κατεχόμενα, ότι είναι το κόστος επικοινωνίας προς την «νότια» Κύπρο.

Στον πίνακα που παραθέτει στην ιστοσελίδα της η Γενί Ντουζέν αναφέρονται οι χρεώσεις της εταιρείας Turkcell για τις συνδέσεις που περιλαμβάνουν και την σύνδεση για κλήσεις προς την «νότια» Κύπρο, όπως αναγράφεται,την Τουρκία και την «τδβκ», όπως αναγράφεται το ψευδοκράτος. Οι κλήσεις από παντού 2,5 ΤΛ (0,39 ευρώ), το κάθε γραπτό μήνυμα 1,5 ΤΛ (0,29 ευρώ).

Χαιρετίζω το βήμα που έγινε στο θέμα των κινητών τηλεφώνων έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρόεδρος του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχιουρμάν λέγοντας ότι υπάρχουν ακόμη πολλά σοβαρά βήματα για τα οποία πρέπει να εργαστούμε για να γίνουν και συνεχάρη από καρδιάς όσους εργάστηκαν γι’ αυτό το μέτρο,

Σε δική του ανάρτηση ο Φικρί Τορός, νυν «βουλευτής» του ΡΤΚ και πρώην πρόεδρος του τ/κ εμπορικού επιμελητηρίου, θέση με την οποία συμμετείχε στην αρμόδια δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή οικονομίας και εμπορίου, που ασχολήθηκε με το θέμα της διασύνδεσης της κινητής, ανέφερε ότι προς το παρόν οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι η σύνδεση/κλήση και το γραπτό μήνυμα. Όσον αφορά το ίντερνετ, οι τεχνικές διεργασίες συνεχίζονται.

Στην ανάρτησή του ο κ. Τορός αναφέρει ότι μαζί (τα μέλη της αρμόδιας Τεχνικής Επιτροπής) χωρίς να ξεφύγουν από τον σωστό δρόμο, υπό τις υφιστάμενες πολιτικές συνθήκες, δημιούργησαν τα μοντέλα σύνδεσης που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν και τα υπέβαλλαν στους δύο ηγέτες. Χαιρετίζει, προσθέτει ότι αυτό το μοντέλο συνεργασίας, στο οποίο παρέμειναν με αποφασιστικότητα δεσμευμένοι, πέτυχε και το μέτρο λειτουργεί από σήμερα στις 12.45. «Η υπηρεσία της σύνδεσης της κινητής τηλεφωνίας μαζί με τα άλλα ΜΟΕ δημιουργούν ένα νέο σημείο καμπής για την διαδικασία λύσης του Κυπριακού|. Ευχαριστεί επίσης όσους ξεκίνησαν πριν 5 χρόνια και εργάστηκαν έχοντας το ίδιο όραμα, τα ΗΕ και την ΕΕ.

Ανακοίνωση χαιρετίζοντας την σύνδεση των κινητών τηλεφώνων εξέδωσε και η συντεχνία των εργαζομένων στον Τύπο, που εκφράζει την πεποίθηση ότι αυτό το μέτρο θα επιταχύνει και τα άλλα ΜΟΕ και θα επιτύχει το να έρθει η Κύπρος ένα βήμα πιο κοντά στη λύση.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top