ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με… ζωγραφιά του Χέφελ η ΑΕΚ!

Με… ζωγραφιά του Χέφελ η ΑΕΚ!

Στο ημίχρονο του αγώνα με την Πετροκούμπ η ΑΕΚ βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 1-0 στην «Αρένα». Το γκολ που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα ημιχρόνου σημείωσε με φοβερή εκτέλεση φάουλ ο Χέφελ.

Οι Μολδαβοί νωρίς, νωρίς στο παιχνίδι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, καθώς πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Μπέζιαν είχε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ωστόσο ο Θωμάς Ιωάννου τον πρόλαβε και έβαλε την κόντρα… αποτρέποντας τα χειρότερα.

Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ απάντησε με τον καλύτερο τρόπο. Συγκεκριμένα, μόλις στο 3ο λεπτό ο Χέφελ άνοιξε το σκορ μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.  Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και να ψάχνουν ένα δεύτερο γκολ πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο 22′ ο Μοϊσόφ, έχασε μοναδική ευκαιρία. Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, έπιασε την κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γιάννου με την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω. Οι φιλοξενούμενοι ένα λεπτό αργότερα, στο 23′ απείλησαν με ένα σουτ του Τάρας εντός περιοχής, ωστόσο ο Τόνιο ήταν σε ετοιμότητα.

O Φλοριάν πήρε εξαιρετική πάσα από τον Γιάννου στην πλάτη της άμυνας της ομάδας του Ποπέσκου, μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα, ωστόσο την υστάτη ο Ντζου έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 45+1′ ο Τάρας από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά μόλις έξω. Η ΑΕΚ στο 45+3′ μπορούσε να κάνει το 2-0, με τον Τάρας να διώχνει λανθασμένα και την μπάλα να κτυπά στο δοκάρι της Πετροκούμπ.

Έτσι το 1-0… συνόδευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Νέα υπόθεση ψευτογιατρών: Ξεγέλασαν 83χρονη και της απέσπασαν 650 ευρώ - Συνελήφθη 61χρονος

Τον «έκαψε» μαρτυρία - 16χρονος συνελήφθη για έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στη Λευκωσία

Το όνομα της Beyoncé θα γίνει λήμμα σε λεξικό



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top